2021.05.20. 15:30:10 8225 222

Fotókiállításokkal és családi nappal is várja a látogatókat májusban a Műcsarnok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fotókiállításokkal és családi nappal is várja a látogatókat májusban a budapesti Műcsarnok.

Műcsarnok Fotó: ©Sanga Park/123RF.COM - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műcsarnok Fotó: ©Sanga Park/123RF.COM

Szeptember 25-ig látogatható A fény képei - II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon című kiállítás, amely 208 fotográfus egy-egy munkáját mutatja be. Május 19-én Schild Tamás fotográfus, Szilágyi Sándor független fotóművészeti író és E. Csorba Csilla művészettörténész tárlatvezetést tartanak a kiállításban a helyszínen, de online is követhető az esemény - tájékoztatta a Műcsarnok szerdán az MTI-t.

A Fotóművészeti Nemzeti Szalont két tematikus kiállítás is kíséri. A Képekben gondolkodnak - Filmesek fotói című tárlat a fotó és film határterületét vizsgálja, és a legkülönfélébb korszakokban, filmtípusokban és stílusokban dolgozó filmesek fotóit mutatja be.

A Kik vagyunk - Fotográfiák képzőművészekről című kiállítás fő vonulatát néhány fontos fényképész portfóliója képezi a kezdetektől, Székely Aladártól a jelenig. Emellett látható néhány kiemelkedő festmény is - portré és műterembelső -, amelyek arra mutatnak rá, hogyan látják a képzőművészek önmagukat, munkakörnyezetüket, és ezáltal a festmények, grafikák és a fényképészek portréi vizuális párbeszédet folytatnak egymással.

A Budapest FotóFesztivál részeként nyílt meg idén a Fotóikonok - Archívumból történelem - Howard Greenberg Gallery, New York című fotókiállítás, amely a világhírű galéria archívumából a 20. századi fotográfia legjelentősebb alkotóinak képeit vonultatja fel. Május 29-én Zalka Imre és Laczkó Péter vándorfotográfusok részvételével családi napot szervez az intézmény Képek átváltoztató fényvarázslattal címmel.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...