2020.09.10. 15:49:23 8169 230

Frissítsd fel magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron főleg, de akár egy-egy melegebb őszi napon gyakran érezzük úgy, hogy a reggel gondosan elkészített sminkünk a nap közepére szinte lecsúszik az arcunkról. Egy-egy esti összejövetel, esetleg éjszakába nyúló mulatság alkalmával szintén jól esne felfrissíteni megfáradt arcfestésünket! Hát hajrá!

Smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink

Néhány apró javítás, és máris komfortosabban érzed magad a bőrödben!

Ha a szemed ragyog, nyert ügyed van

Fáradtnak tűnő szemeidet felfrissítheted, ha egy kevés világos árnyalatú alapozót, vagy korrektort kensz a szemed alá, a szemed belső sarkába, illetve a szemöldök alá. Ha szükségesnek érzed, jöhet még néhány vonás is a szempillaspirállal is!

Vigyázz a szádra!

Vagyis a szádon lévő rúzsra! Ha a nap folyamán megkopott, ne egy újabb réteget kenj rá! A kontúrt rajzold meg újra, majd egy ecset segítségével a problémás részekre vigyél fel a rúzsból, majd dolgozd el!

Az alapok

Ha foltossá válik az addig biztosnak hitt alapozód, ne kenj fel egy újabb réteget! Egy kozmetikai kendővel távolítsd el a problémás részekről, majd töröld át egy mattító kendővel, majd jöhetnek az új alapok.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...