2022.03.05. 17:43:51 8198 244

Ha a tárgyak beszélni, érezni tudnának – Mókás videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Belegondoltál már abba, mit gondol egy tükör, amikor éppen előtte illegeted magad? Vagy hogy érzi magát egy szelet süti, mikor úgy döntesz, sztárt csinálsz belőle a közösségi oldaladon és az elfogyasztás előtt minden szögből lefotózod? Mi van, ha a tárgyaknak, ételeknek is van lelke?

Lego - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lego

Bevallom, számomra elég elképzelhetetlen, hogy egy például egy Lego alkatrész felsikít, mielőtt rálépek a sötétben (az én sikításom viszont annál valószínűbb egy ilyen szituációban), de a mókás videó készítői elengedték a fantáziájukat a témával kapcsolatban. Néhány egészen hétköznapi szituációt vettek górcső alá, a tárgyak, ételek szempontjából. Vicces helyzetek, az egyszer biztos!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...