2020.12.20. 17:21:09 8326 161

Hangolódj nevetéssel az ünnepekre – Vicces filmek a karácsonyról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs mese, nyakunkon a karácsony! Téged is elfog ilyenkor az „Áááááááá!!” életérzés? Minket is! Pedig imádjuk! A hosszú, téli estéket, a készülődést, az ajándékvásárlás izgalmát, a majdani örömöt az ajándékozottak arcán. De néha olyan nehéz az idáig vezető út!

Karácsonyi filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi filmnézés

Mert a hosszú téli esték valójában olyan rövidek néha, az ajándékvásárlás sokszor sok minden, csak nem izgalmas, ebből kifolyólag a majdani öröm is csak valami homályosan felderengő, messzi-messzi jövőkép. Kitartás, megcsináljuk idén is! Ha rossz a kedved, és már mindenből eleged van, szakíts ki a mindennapokból magadnak 1,5-2 órát és nézz meg egy karácsonyi hangulatú, rendkívül vidám filmet!

Négy karácsony

Adott egy pár, akik minden évben valóban „melegebb éghajlaton” töltik az ünnepeket, a családtól való megszépítő messzeséget választva. Ám jön egy év, amikor is egy szörnyű természeti katasztrófa miatt a nyugalomnak vége, nincs több kifogás, miért nem tudják körbejárni a családot a szeretet ünnepén. Ebből aztán jön rengeteg bonyodalom, kérdés önmagukkal és a szerelmükkel kapcsolatban, és persze megannyi vicces szituáció.

Csak barátok

Az alapszituáció a fiú-lány közötti barátság, amely ugye nem létezik. Mert az egyik fél úgyis beleszeret a másikba. Így történik itt is: a duci fiú halálosan beleszeret gyönyörű, ám őt csak testvérként szerető „öribarijába”. A viszonzatlan szerelem miatt (is) a fiú elköltözik, valódi macsó válik belőle, akinek a belső értékek helyett a külcsín lesz a fontos – mind másokkal, mind magával szemben. Aztán jön egy karácsony, amikor is hazalátogat…

Reszkessetek betörők

Van, akinek még be kell mutatni Kevin és a két, mindenre elszánt bűnöző történetét? Garantált a nevetés, a karácsonyi hangolódás, akár ez első, akár a második részre esik a választásotok!

Tapló télapó

Ennek a filmnek már a címén is érzékelhető, hogy garantált a nevetés. A középpontban egy Mikulásnak egyáltalán nem való pasas, aki vicces szituációk sorozatán keresztül merül el, majd kerül a felszínre a taplóság mélységes tengerében!

Rossz anyák karácsonya

Az előző részben megismert anyukák most a karácsonnyal, saját magukkal és az anyukájukkal is felveszik a harcot, és igyekeznek gyönyörű és meghitt karácsonyt varázsolni mindannyiuknak, hogy közben még ők is jól érezzék magukat. Lehetetlen küldetés!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...