2020.08.22. 13:30:44 7215 195

Három alapvető hiba, amit kerülj el, ha webes szolgáltatót választasz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A web hoszting szolgáltatás ma már éppen olyan alapvető egy kezdő vállalkozás számára, mint egy okostelefon, vagy egy közösségi oldalon regisztrált profil. Mi több, ahogy lehet hibázni telefon választásakor és el lehet szúrni a közösségi profilt is, úgy a webes szolgáltató választásánál is akad pár banánhéj.

Tárhely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tárhely

Ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatót válasszuk ki, ismerjük meg, hogy melyik az az öt alaphiba, amiket mindenképpen kerüljünk el. A legjobb webtárhely-szolgáltató kiválasztása a vállalati webhely számára fárasztó munkának tűnik, különösen akkor, ha felismerjük, hogy hány különböző lehetőség közül lehet választani.

Ami ingyen van, az annyit is ér

Vállalkozás indításánál rengeteg a tennivaló és még több a kiadás. Ezért a legtöbb vállalkozó ott takarékoskodik, ahol tud. Ugyanakkor itt is igaz, hogy van, amin nem szabad spórolni, mert több kárt okoz, mint amennyit megtakarítunk rajta.

Az ingyenes tárhely szolgáltatások kezdetben minden bizonnyal lenyűgöző üzletnek tűnnek, és valóban elég jók lehetnek egy személyes bloghoz vagy egy hobbi weboldalhoz. De szörnyű választás egy üzleti webhely számára.

Számos ingyenes tárhely szolgáltatás marad fent azáltal, hogy pop-up hirdetéseket és reklámcsíkokat kényszerít a felhasználók webhelyére, így rossz felhasználói élményeket okoz, amikor az érdeklődők és potenciális ügyfelek meglátogatják a weboldalunkat. Ki akarna olyan céggel üzletet kötni, akinek a weboldalán szexhirdetések futnak? Ráadásul az olyan keresőmotorok, mint a Google vagy a Bing, büntetik az ingyenes tárhely szolgáltatásokkal rendelkező webhelyeket a keresőmotorjaikban, így kevesebb forgalmat fogunk elérni még komolyabb reklámkiadás esetén is.

Óvakodjunk attól, ha nincs pénzvisszatérítés

Sose válasszunk web hoszting csomagot visszatérítési garancia nélkül! Nehéz bízni egy olyan webhely-szolgáltatóban, amely nem rendelkezik visszatérítési garanciával. Olyan sok változó van a web hoszting világában, hogy tapasztalat nélkül meglehetősen könnyű mellényúlni. Persze, általában gyorsan kiderül, hogy hibát követtünk el.

Bármely jó webes szolgáltató cég ilyenkor visszatéríti a pénzt, ha hibás vásárlást hajtottunk végre, vagy nem vagyunk elégedettek a választott csomaggal. Tartózkodjunk tehát az olyan webtárhely szolgáltató cégektől, amelyek nem hajlandók visszatéríteni legalább arányosan a befizetést!

Közös webtárhely vagy VPS? Nem mindegy!

A legtöbb kisvállalkozás a megosztott webtárhely és a virtuális magánszerver (VPS) között választhat induláskor. Amikor először indulunk el egy weboldallal, nem fogunk észrevenni sok különbséget a megosztott webtárhely és a VPS szolgáltatás között a teljesítményt, oldalsebességet és más tényezőket nézve.

A VPS használatával a webhelyet továbbra is más emberekkel megosztott infrastruktúrán tárolja a szolgáltató, de van egy hatalmas különbség: a VPS bérlésével gyakorlatilag egy saját szerverhez jutunk.

Ez azt jelenti, hogy megkapjuk az erőforrások saját használatú lehetőségét, például a CPU-időt, a tárhelyet és a sávszélességet, így azok garantáltan rendelkezésre állnak mindenkor, éppen úgy, mintha ténylegesen saját szerverünk volna.

Amikor tehát weboldalt szeretnénk üzemeltetni a vállalkozásunk számára, a legjobban akkor járunk, ha megbízható szolgáltatótól bérelünk akár webtárhelyet, akár VPS-t!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...