2024.01.18. 17:47:47 7305 286

Hogy ne gyűrödjön! Egyszerű tippek a ruhák ránctalanságáért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben reggelente te is küzdesz a megfelelő ruha kiválasztásával, érdemes végigolvasni ezt a cikket. Most nem a „nincs egy rongyom, amit felvegyek” problematikáról ejtünk szót, inkább a gyűrődés, tárolás témakörével kapcsolatos kérdésekre szeretnénk választ adni.

Ruhák a szekrényben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhák a szekrényben

Használj ruhatartó zsákokat:

Ha eddig nem használtál ruhatartó zsákot, itt az idő! Ezek nemcsak a portól, de a gyűrődéstől is óvják ruháidat. Légáteresztő változatokat válassz, hogy a ruháid frissek maradjanak.

Ládák és dobozok:

A jól szellőző ládák és dobozok segítenek megelőzni a ruhák elszíneződését és távol tartják a kellemetlen szagokat. A tiszta és száraz környezet segít megőrzi a ruhák állapotát.

A kevesebb több:

Elképzelhető, hogy a szükségesnél több ruhával rendelkezel, de ne zsúfold be mind egy szekrénybe, mert ez növeli a gyűrődés esélyét. Csak a ráncolódásra hajlamos darabokat akaszd fel.

Gőzölj!

A gőzölés hatékony módja a gyűrődések eltávolításának. Használhatsz kifejezetten erre a célra készült gőzölőt, vagy engedj forró vizet a kádba vagy a zuhanyfülkébe, és lógasd fel a ruhát.

Szagtalanító tasakok:

Szerezz be szagtalanító tasakokat, és helyezd el a szekrénybe a ruhák közé. Ezek a tasakok segítenek megőrizni a frissességet és megelőzni a kellemetlen szagokat.

Utazás vasaló nélkül:

Ha utazol, kifordítva hajtsd össze a ruhákat, valamint vigyél magaddal hajszárítót. Ennek segítségével felmelegítheted az előtte benedvesített apróbb gyűrődéseket és a hő erejével kisimíthatod azokat.

És végül megint jöhet a csodafegyver, az ecet!

Nem maradhat ki az életünkből az ecet. A gyűrődéseket is segíthet kisimítani, ehhez mindössze 1:3 arányban össze kell kevernünk langyos vízzel, majd ezzel a keverékkel befújni a ránctalanításra szoruló ruhát, és csak várni, míg teljesen megszárad. (Az ecet szaga szerencsére elillan.)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...