2020.09.08. 18:00:00 10991 278

Hogy tényleg csak barátság maradjon - A férfi-nő barátság „alapszabályai”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagy többség szerint férfi és nő között nincs barátság, vagy legalábbis csak egy bizonyos szintig. Mert aztán előbb vagy utóbb az egyik fél úgyis többet kezd el érezni, a másik meg nem, és akkor aztán jönnek a bonyodalmak.

Férfi és nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi és nő

Hogy Nálatok ne így legyen, érdemes megszívlelni a következő tanácsokat!

  • Mindig legyetek őszinték! Ha egyikőtöknek vagy másikatoknak valamiért már nem jó ez a szituáció, ne légy/legyen rest ezt közölni a másikkal!

  • Randi? Inkább ne! Egy gyors ebéd belefér, de egy „randiszagú” vacsora, mozi vagy egyéb program nem nagyon.

  • Mi van, ha átlépitek a határt? Ha esetleg megtörténik az, ami egy barátságban nem biztos, hogy a legjobb, vagyis a szex, jobb, ha minél előbb tisztázzátok, mi is volt ez: csupán egyszeri alkalom, vagy valami elindult köztetek…?

  • Legyenek szabályok! Ha lehet, még az elején tisztázzátok, kinek mi fér bele egy barátságba, ki mit szeretne a másiktól? Így tiszta lappal indulhattok majd!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...