2019.06.29. 11:00:23 10917 295

Húzd ki magad! – Hétköznapi apróságok, mellyel elkerülheted a hátfájást
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mozgásszegény életmód, az ülő munka, vagy éppen a folyamatos állást, talpalást követelő munka sajnos előbb vagy utóbb megbosszulja magát és kiadós hátfájások formájában köszönhet vissza. Ha néhány apróságra figyelünk, akkor talán van esélyünk elkerülni a kellemetlenségeket.

Hátfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hátfájás

Iktass be néhány gyakorlatot!

Remek hátizomerősítő gyakorlatok léteznek, úgyhogy ne légy rest beiktatni egyet-egyet a napirendedbe! Mi is ajánlottunk már Nektek néhányat!

Nem mindegy, hogy alszol!

Sokszor az alvási pozíciónk is rásegíthet a hátfájás kialakulásához. Ha lehet, váltogassunk az alvási pózokat. Ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl magasan a párnánk, mert így is fáradnak a hátizmaink.

Napközben is változtass!

Igyekezz munka közben is többször változtatni a pozíciódon. Ha ülő munkát végzel, állj fel többször napközben, mozgasd meg fáradt tagjaid. Akár végezhetsz néhány egyszerű gyakorlatot, például karkörzést, törzsdöntést. Sétálj pár lépést, ha megteheted.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...