2015.12.27. 15:31:04 9504 244

Így (ne) bonts pezsgőt! – A lelkes amatőrök és a „vérprofik” majd megmutatják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhányat kell aludni, és ennek az évnek is vége. Folyik majd a pezsgő, repülnek a pezsgősdugók és mindenki együtt örül majd az újévnek. A profi és a kevésbé gyakorlott pezsgőfogyasztók ilyenkor lelkesen mutogatják régi, jól (vagy kevésbé jól) bevált, esetleg vadiúj üvegbontási trükkjeiket.

Pezsgőbontás | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pezsgőbontás | Forrás: youtube.com

Bevallom, én nem tartozom sem a profi, sem az amatőr pezsgőbontók közé, ugyanis rendszerint fejvesztve menekülök, ha meglátom, hogy valaki egy üveg kipukkantására készül. Ugyanis valamiért tartok tőle. A videón szereplők között szerintem azóta vannak még néhányan, akik hasonlóan viselkednek ebben a helyzetben, mint én. És akadnak, akiknek van még mit gyakorolniuk. Másoknak pedig nem ártott volna, ha újítás és trükközés helyett a régi, jól bevált módszert alkalmazzák. Nevetni ér!:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Rizottó, a húsvét sztárja – Hogy tessék?

Az egyszerűbb néha tényleg nagyszerűbb! Minden évben vért izzadva próbáljuk lenyűgözni a családot egy ellenállhatatlan menüsorral az éppen aktuális ünnepen, hosszú munkaórákat áldozunk fel a legtökéletesebb fogás oltárán. Pedig van, hogy egy hétköznapi finomság lesz a tuti befutó. Mondjuk, a rizottó!

Egy falatnyi tavasz – illatos, szaftos, üdítően könnyed desszert

A répatorta sokak számára a húsvét egyik kihagyhatatlan süteménye, de ez a változat egészen új élményt ad azoknak is, akik eddig csak a klasszikus verziót ismerték. Szaftos, illatos, enyhén fűszeres, mégsem nehéz – és pont annyira édes, hogy bűntudat nélkül is élvezhető legyen.

Nem csóka, hanem csoda – Az articsóka gyógyító titkai

„Csókai csóka, vak varjúcska, Komor kőszál kőlakója…” – ki ne emlékezne Móra Ferenc játékos verssoraira? És ki ne hallaná meg fülében a „csóka” szó zenéjét, ha először találkozik az articsóka névvel? Mert valóban: első hallásra inkább tűnhet madárnak, mint zöldségnek. Azonban az articsóka – a maga tüskés, bogáncsszerű külseje mögött – valóságos táplálkozási és egészségügyi kincsestár. A fészkesvirágzatúak családjába tartozó növény nemcsak a tányérokra kívánkozik, hanem egyre gyakrabban bukkan fel természetgyógyászati ajánlásokban is. Nézzük, mit érdemes még tudnunk erről a különleges növényről.