2023.10.02. 17:44:44 8104 245

Ikonikus filmidézetek, amik a való életben is megállnák a helyüket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztos, hogy Neked is van, és biztos, hogy bizonyos élethelyzetben elő is veszed a kedvenc filmidézeted. Mert annyira oda illik. Vagy éppen nagyon nem, de jobb nem jutott az eszedbe! A lényeg, hogy ikonikus mondatból van egy pár, úgyhogy jó lesz még begyűjteni néhányat.

Filmforgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmforgatás

Adunk némi segítséget, összegyűjtöttünk Nektek még egy-két idézetet, ha szeretnéd bővíteni a filmidézetes tudásod. Akár játszhatsz is egyet: próbáld meg, hogy felismered-e az idézetekről a filmet?

„Babyt senki nem ülteheti a sarokba!”

Igen, ezt bizony a táncos lábú Patrick Swayze mondta a nem kevésbé táncos lábú Jennifer Grey-nek, a Dirty Dancing című film zárójelenetében! Mindig jusson eszünkbe, ha valaki az élet bármely területén le akar nyomni minket.

„Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.”

Mindenki kedvence, az elméjében kicsit egyszerűbb, de lelkében annál szebb, nemesebb és nagyszerűbb Forrest Gump mondta a fenti mondatot. Azt hiszen, ennél nagyobb igazságot nem nagyon hallottunk az Élet nevű játékra vonatkozóan.

„Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!”

Nyilván nem mi lennénk az adott hely kedvence, ha ezekkel a szavakkal hagynánk ott borravalót…:-) De egy-egy baráti, családi beszélgetésben biztos Nálatok is elhangzott már. Az idézet pedig a Reszkessetek betörők című filmből van, de néhány hét, és valamelyik tévécsatornán biztos felbukkan majd a családi mozi.

„Carpe Diem! Éljetek a mának, fiúk! Használjátok ki az életet!”

Örök igazság, nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony ki kell használni a nap, az élet minden percét, mert hamar elillan. Erre bíztat minket Robin Williams is, a Holt költők társasága című filmben.

„Hasta la vista, baby!”

Mi lenne jobb így a végére, mint egy érzelmes búcsú az egyik (akár szó szerint is) legnagyobbtól. Arnold Schwarzeneggeré a sokat idézett elköszönés, a Terminátor 2. című remekműből.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...