2020.04.04. 13:58:10 6789 191

Iktasd ki a pattanások 5 fő okát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mese nincs, bőrünk szépségéért naponta meg kell dolgoznunk! Akár apróságokkal is sokat tehetünk bőrünk szépségéért, egészségéért. És egészen apró dolgok is okozhatnak bosszúságot, már ami a bőrünket illeti! Mondjuk, egy apró pattanás!

Pattanásos bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanásos bőr

Ám ha igyekszel a következő dolgokra odafigyelni, és némi változást beiktatni az életedbe, meglásd, ezek az apró kellemetlenségek is eltűnnek az életedből!

Tisztítsd a telefonodat!

Tudtad, hogy rengeteg szennyeződés, baktérium, kórokozó tanyázhat a telefonodon, amik nem csak az egészségednek, hanem bőröd szépségének is árthatnak? Tisztítsd rendszeresen a készüléked, hogy ezt a veszélyforrást kiiktathasd!

Aludj eleget!

Az alváshiány testünket, lelkünket is megviseli és emellett bőrünkön is meglátszik! Erőltesd az éjfél előtti lefekvést, és ha lehet, 6-7, de akár 8 órát is aludj az éjszaka.

Moss kezet!

Elég egyszerűen hangzik, igaz? Pedig légy csak őszinte, biztos Veled is sűrűn megesik, hogy naponta többször nyúlsz piszkos kézzel az arcodhoz. Ezért is lenne fontos a minél gyakoribb, alapos kézmosás!

Csínján a sminkkel!

Ha szereted, hogy nem éppen vékony rétegben van rajtad a smink, legalább arra ügyelj, hogy lefekvés előtt alaposan távolítsd el!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.