2023.10.19. 08:35:00 5814 235

Ilyen egy tökéletes őszi nap! Éld át!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a tökéletes őszi nap? Olyan, amilyennek te szereted! Derűs égbolt, színpompás környezet, kellemesen meleg italok és jókedvű társaság… Habár ezek a jellemzők szinte bármelyik évszakban megállnák a helyüket, leginkább mégiscsak az aktuális időszakhoz kapcsolódnak.

Séta az avarban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Séta az avarban

Természetesen az, hogy mi számít tökéletes őszi napnak, teljesen az egyedi igényeinktől függ. Lehet, hogy mi tényleg szeretjük a sütőtökök faragását, de addig a párunk pl. az amerikai foci mérkőzések miatt várja ezt az időszakot. A lényeg, hogy társasági emberként (egy csipet rugalmassággal) meg tudjuk azokat a kapcsolódási pontokat találni, amelyek a közös programokhoz kellenek.

1. lépés: Öltözz bele az őszbe!

A gyönyörű árnyalatokkal bíró, élénk őszi színek, azaz a piros, a narancs, a sárga és a rozsdaszínek uralják a tereket. Ezek az ikonikus őszi napok elengedhetetlen elemei.
A rétegezés adta lehetőség stílusos őszi divatot eredményez, így az aktuális időjárástól függően viselhetünk a megszokott sportcipő és farmer kiegészítőjeként többé-kevésbé meleg kötött árut, de sálat és kalapokat is, vagy előkereshetjük csinos szoknyáinkoz a kevésbé meleg bakancsainkat és csizmáinkat.

2. lépés: Idd és edd az őszt!

A sütőtök és a sütőtökhöz passzoló fűszerek mellett más ikonikus őszi ízeket se hagyjunk ki! Bónuszként a forralt almabor és a sült gesztenye elkészítése, majd fogyasztása közben élvezetes beszélgetéseket lehet folytatni. Főzzetek és süssetek bent, de étkezzetek kint! A meleg pokrócok lehetővé teszik, hogy az ősz derekán is piknikezhessünk, esetleg még tábortüzet is gyújthassunk.
Na jó, aki tud kandalló előtt melegedni, annak ugyanolyan hangulatos programja lehet.

3. lépés: Élvezd ki az őszt!

Ebben az enyhe időjárásban vétek lenne kihagyni a túrázást az erdőben, vagy a sétákat a közeli parkokban. Szedjünk vadgesztenyét, hogy környezetkímélőbb mosószert tudjunk készíteni belőle, vagy egyszerűen csak élvezzük az őszi színeket és illatokat mialatt avar ropog a cipőnk talpa alatt.
Amennyiben a környéken nem rendeznek őszi fesztiválokat és bálokat, érdemes lehet rászánni magunkat egy kis utazásra: A gesztenye és a tök főszereplésével számtalan ilyen programra lelhetünk az ország különböző pontjain.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...