2024.09.30. 15:40:24 3596 128

Ingyenes koncertekkel ünnepli a zene világnapját a Magyar Zene Háza
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ingyenes koncertekkel és filmvetítéssel ünnepel a Magyar Zene Háza október 1-jén, a zene világnapján.

Koncerten - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncerten

Délután egytől klasszikus zenei koncertre, délután pop-up jazzkoncertre és koncertfilm-vetítésre várják az érdeklődőket. Ezen túl az október 5-i családi program is a zene ünnepe köré szerveződik.

A Lunchtime-sorozatban a Zeneakadémia hallgatóiból alakult Era Nova Vonósnégyes Edvard Grieg g-moll vonósnégyesét és Bartók Béla Román népi táncok című művét adja elő.

A délután fél háromtól az előcsarnokban fellépő Zádor Trió repertoárja saját szerzeményekből és jazz-standardekekből áll, így a koncerten Charlie Parker bebop-klasszikusaitól kezdve a swing-slágereken át Oscar Peterson ritkán játszott, komoly hangvételű kompozíciójáig bármely megszólalhat.

A Zene Házában 2023-ban rögzített, Háború van című koncerten Másik János zenével, Bereményi Géza pedig szavakkal idézte meg Cseh Tamással való közös munkáikat. Ezt a koncertfilmet tekintheti meg a közönség délután fél négytől az előadóteremben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...