2021.11.23. 14:45:43 8653 271

Ismét itt a karácsonyi receptjáték, növeld a nyereményed 1.000.000 Ft-tal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ti kértétek, mi teljesítjük: idén is meghirdetjük a PROAKTIVdirekt karácsonyi receptjátékát. Várjuk olvasóink kedvenc receptjeit, amelyek beküldésével akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is nyerhettek! Küldj receptet most, és legyél te a szerencsés!

Karácsonyi receptjáték 2021 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi receptjáték 2021

A karácsonyi receptjáték szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj - olyat, ami még máshol nem jelent meg- , kizárólag saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját (és jó minőségű, éles) legyen, ellenőrizzük!

  2. Több receptet is eljuttathatsz hozzánk, de egy játékos csak egyszer vehet részt a szavazáson.

  3. A játékban csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt, akik elfogadták a PROAKTIVdirekt adatkezelési és nyereményjáték szabályzatát!

Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!

  1. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is!

  2. Határidő: a karácsonyi recepteket 2020. december 1-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, hogy biztosan fel tudjuk dolgozni a beérkezett üzeneteket.

  3. A nyertes kihirdetésének napja: 2020. december 13.

  4. A receptjeitek a beküldési határidőt és a feldolgozást követően folyamatosan jelennek meg Proaktív Magazinban is, ahol a receptes cikk melletti jobb oldalon elhelyezkedő szív jelre kattintva lehet szavazni.

  5. Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja(szív mellett megjelenő szám).

  6. A fotók és a receptek beküldésével hozzájárulsz, hogy közzétegyük azokat a PROAKTIVdirekt magazinban, valamint a PROAKTIVdirekt Facebook oldalán.

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt nyereményjátékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akinek a receptjére a legtöbb szavazat érkezett dec.13-ig. Így a nyereményjáték fősorsolását (dec.14-én) már az 1.000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Néhány inspiráló recept az előző évek terméséből:

Lélekmelegítő levesek karácsonyra>>

Főfogások karácsonyra az egyszerűség jegyében>>

Kihagyhatatlan desszertek a karácsonyi asztalra>>

Nagyon várjuk a Ti receptjeiteket is! Sok szerencsét, hajrá!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...