2022.05.01. 08:30:32 6408 208

Itt van május 1.! – 3 film a május 1.jegyében, ha lustizós napot terveztél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos, vagy nem sajnos, a klasszikus majálisok, de még a kevésbé klasszikusok is eltűntek a színről. Az elmúlt két év sem igazán kedvezett a május 1-jei programoknak, úgyhogy idén egyáltalán nem bánjuk, ha kicsit kiszabadulunk így, a munka ünnepén. Ám ha mégis bekuckóznál, vagy hangolódnál az ünnepnapra, segítünk!

Május 1. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Május 1.

Ha nem igazán vagy ráhangolódva a május 1-jére és kellene valami, ami átlendít a holtponton, vagy pont egy lustálkodós, kanapén fetrengős, tévénézős, fejből kinézős napot terveztél, ehhez valódi segítség lesz néhány filmalkotás. Nyugi, lesz itt sör, virsli, és ha szerencsénk van, még felvonulás is!:-)

Sörcsata

Egy sörivó versenyen bizony nem babra megy a játék! Pláne, ha az éppen az Oktoberfest idején zajlik, és meg kell bosszulni a tavalyi vereséget! Ilyenkor jön jól egy ütős csapat!

Virsli-party

A nem kifejezetten gyereknek szánt rajzfilmben Frank, a virsli minden vágya, hogy végre a bevásárlókosárba, aztán onnan a szabad világba kerüljön. Amikor rájön, a megvásárlás után nem éppen a szabadság édes érzése vár rá, mindent megtesz, hogy visszakerüljön „szülőföldjére”, az áruházba. Közben persze rengeteg kaland részese lesz.

Csocsó, avagy éljen május 1.!

Magyarország, egy Duna menti kisváros, az 1950-es évek egyik tavaszán. Csocsó, a tanár lelkesen szervezi a közelgő május 1-jei felvonulást. Míg a történet zajlik, megismerhetjük az akkori világ érdekességeit, visszásságait, számunkra már furcsa világlátását.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...