2021.04.04. 14:00:52 10504 234

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! – Egy a nyuszi, több a stílus
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Életünk során több fogas kérdéssel hoz minket össze a sors, mint például a tyúk és a tojás kérdése. Vagy itt van a húsvéti nyúl, akivel egy bizonyos kor után nem bírunk zöld ágra vergődni. Hogy ez az apró, ugribugri állatka hozná azt a sok mindent? De mivel? És hogy?

Húsvéti nyuszi tojással - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi tojással

Emlékszem, engem csodálattal töltött el olyan jó 30 éve, amikor a fűben ugráló nyuszik jelezték, hogy bizony ideje ajándékot keresgélni a zöld gyepen. Akkor még nem foglalkoztatott a fentebb is írt nyuszi és ajándék kérdésköre. Egyrészt a lényeg az ajándék keresése, megtalálása volt, másrészt azzal tisztában voltam, hogy a tapsifülesnek nem kellett túl nagy utat megtennie, hiszen a mamámnál egy egész kolónia élt a baromfiudvarban, az egyik erre a célra berendezett helyiségben. Később már kezdett gyanús lenni a dolog, felvetődött a „Hogy is van ez?” kérdése. Pláne, amikor biciklit hozott a nyúl...:-) Mióta anyuka vagyok, újra hiszek a húsvéti nyusziban.:-) A miért?-ek és a hogyan?-ok már nem érdekelnek (na jó, az ünnepek előtt néhány héttel azért egy kicsit igen:-)). Azt viszont öröm látni, vagyis inkább hallani, hogy a nyuszi témaköre mennyi zenekart, dalszövegírót megihletett.

Milyen a nyuszi?

Hát ilyen, ha meglepő:

Fourtissimo: Kisnyuszi a kalapban

És ilyen, ha sietős:

Hobo Blues Band: Fut a nyúl a mezőn

Ha mókás, akkor pedig ilyen:

Pap Rita: Nyuszi Muszi

Esetleg ilyen:

Csongrádi Kata: Nyuszi-bugi

Ha pedig huncut az a nyuszi, akkor ilyen:

Postássy Juli: Puszi-Nyuszi

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...