2024.06.03. 17:45:00 7051 243

Készen álltok? – 4+1 jel, hogy ideje egy fedél alá költözni:)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy pár életében az összeköltözés nagy fordulópont. Amennyire vágyunk rá, annyira tarthatunk is tőle: vajon úgy is működünk, ha meg kell osztanunk a napi problémáinkat, a mindennapok nyűgjeit, ha nem tudunk „elbújni” a másik elől, ha éppen rossz napunk van, vagy fáradtak vagyunk?

Összeköltözés Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összeköltözés Fotó:123rf.hu

Jogos félelmek! De semmi pánik, ha a lenti kérdésekre is pozitív a válasz, akkor készen álltok arra, hogy összeköltözzetek!

Pénzügyek? Nem probléma!

Nyíltan és őszintén tudtok beszélni az anyagiakról? Azt is meg tudjátok beszélni, hogyan is osztoztok majd a költségeken? Nincs vita, veszekedés ez miatt? Ha ezt a pontot ki tudjátok húzni a listátokról, máris egy lépéssel közelebb vagytok egy boldog, közös jövő felé!

Egyszerűen szerettek együtt lenni!:)

Ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, nem idegesít, nem frusztrál a másik jelenléte (bár ez egy kapcsolatban érthetetlen is lenne), akkor nagyon fogjátok szeretni, hogy éjjel és nappal is együtt vagytok!

Törekedtek rá!

Méghozzá arra, hogy a problémákat, gondokat együtt, mint két felnőtt ember tudjátok megoldani. Az ajtócsapkodás, tányértörés egy kapcsolatban nem a legjobb választás!

Úgy szereted, ahogy van

Elfogadod a másikat, a dilijeivel, hibáival, kevésbé szerethető tulajdonságaival együtt is? Ismered a szokásait, de mindet is, és még azokat is elfogadod, amiktől más a falra mászik? És ez fordítva is így van? Akkor hamar összecsiszolódtok majd a közös fedél alatt!

Összetartoztok, de…

Ettől függetlenül mind az érzelmi, mind az anyagi függetlenségeteket megőriztétek? Nem csak azért akartok összeköltözni, mert az egyikőtök kényszerhelyzetben van, ugye? Mert utóbbinak nem lenne túl hosszú távú kapcsolat a következménye.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...