2016.02.28. 08:36:06 12046 354

Könnyítsd meg az életed! – Érdekes trükk a fürdőszoba takarításához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan itt a tavasz, a madárcsicsergés, a melengető napsugarak, a rügyfakadás és a tavaszi nagytakarítás ideje. Utóbbi nélkül ellennénk, de ha meg kell tenni, hát meg kell tenni. Hogy szívünket, testünket, lelkünket is felkészítsük a nagy feladatra, és hogy közben a lakás se ússzon el, kisebb „akciókra” azért szükség lesz.

Fürdőszoba takarítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba takarítása

Ezek az „akciók” megkönnyítik majd a helyzeted, ha a jó idő beköszöntével az egész lakást, házat ki kell suvickolni. (Ugye, emlékszel még a [kihívásunkra]?(http://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/30-napos-kihivas-20-perc-takaritas-naponta)) A fürdőszoba takarítása heti rutinfeladatnak számít, bizonyára Te is beilleszted a heti tervbe. Ha Nálad sem tartozik épp a kedvenc elfoglaltságok közé, adunk egy tippet, amivel talán könnyebb lesz az élet.

Irány a zuhany!

Igen, mármint takarítás előtt dobj egy forró zuhanyt! Nem, nem utána, jutalomképpen, hanem még előtte! Ezzel nem csak Te hangolódsz rá a fürdőszobádra, de az ilyenkor keletkező gőz fellazítja a csempén, kádon, mosdókagylón lévő szennyeződéseket, azok eltávolítása könnyebb lehet.
Amire figyelj, hogy a gőzfürdő közben ne nyiss ablakot, de még az ajtót is becsukhatod, hogy a gőz odabent fejthesse ki a ki a hatását. Takarítás közben, illetve után viszont tárd ki a fürdőszoba összes „nyílását”.

Párban is jó!:-)

Ha Te nem szeretnél zuhanyozni, „Takarítás közben úgyis megizzadok” címszóval, kérd meg a párodat, hogy segítsen be!;-) Dobjon egy forró zuhanyt, de pedig hasznosítsd az ekkor keletkező gőzt!:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Régi háztartási praktikák, melyek most is működnek

A gyakorlatias, tapasztalatra és bölcs meglátásokra alapozott, leleményes háztartási praktikáknak köszönhetően fejfájások egész sorozatától kímélhetjük meg magunkat. Ezekre mindannyiunknak szükségünk van, hiszen csak két kézzel felvértezett emberi lényekként létezünk e teendőkkel telezsúfolt világban. Jól jön néha nagyanyáink ötlettára ahhoz, hogy gördülékenyebbé, hatékonyabbá és termelékenyebbé formálhassuk a mindennapjainkat. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.