2022.03.14. 17:41:14 8048 231

Közeleg március 15. – Dalok a szabadságról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt néhány évben inkább egy-egy hosszúra nyúlt, több pihenésre, több otthoni munkára, több együtt töltött időre alkalmas időszakot látunk, láttunk a legtöbb nemzeti ünnepünkben. Azért szerencsére rengeteg film, zene segíthet nekünk abban, hogy ilyenkor is megálljunk és emlékezzünk egy kicsit hőseinkre.

Magyar zászló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magyar zászló

A körülöttünk zajló szörnyű, sajnálatos események miatt idén talán mindannyian másként nézünk az 1848-ban történtekre, amikor is fiatalok, idősek együtt harcoltak a szabadságukért, lázadtak az őket elnyomó hatalom ellen. A következő dalokat hallgatva reménykedjünk mindannyian abban, hogy a nagyon közeli jövőben a Föld minden lakója békében, szabadon élhet a saját hazájában.

Illés: Március 1848

Demjén Ferenc: A szabadság vándorai

Kormorán: A költő visszatér

Presser Gábor: Szabadságdal

Pilvaker: Márciusi ifjak

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...