2024.02.17. 12:38:07 5493 172

Különleges programokkal várják a közönséget a Vígszínházban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megújult programokkal várja a Vígszínház művészetközvetítő műhelye azokat, akiket érdekelnek a színház kulisszatitkai vagy kipróbálnák magukat színházi helyzetekben.

Színházi előadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színházi előadás

A Víg+ programjai között kulisszajárások, improvizációs és drámapedagógiai foglalkozások, hétvégi játszóház, az iskolás csoportoknak szóló, előadásokhoz kapcsolódó programok, valamint a nyugdíjas korosztályt megcélzó események is szerepelnek.

A VígTour nevű program során, amit havonta több alkalommal is megrendeznek, a színház kulisszái mögé tekinthetnek be az érdeklődők. A vezetett túrán nemcsak az épületet ismerhetik meg, hanem izgalmas történeteket hallhatnak a színház működéséről, a színházi szakmákról, és azt is megtudhatják, miként jut el egy előadás az olvasópróbától a premierig

A Vígszínház fontos feladatának tekinti, hogy a fiatalabb korosztályokkal is megismertesse a színház világát és segítséget adjon a színházi élmény feldolgozásához, ezért a teátrum színházpedagógusai - Lévai Barbara és Zewde Eszter - havonta egy hétvégén a Vígjátszóba várnak minden játszani és kalandozni vágyó 6-10 éves gyermeket. A 15 év feletti érdeklődőknek pedig a Nyílt Műhely játékos improvizációs műhelyfoglalkozásait ajánlják.

Az Előadás+ ráhangoló vagy feldolgozó foglalkozásain a szakemberek a diákokkal a látott darab kapcsán felmerülő, saját életükhöz és csoportjukhoz kapcsolódó témákat dolgoznak fel interaktív, játékos formában.

A zárt csoportban működő Víg Egylet alkalmain pedig a középiskolás résztvevők egy, a színház repertoárján futó előadás témáját összművészeti eszközökkel járják körbe heti rendszerességgel. A közös munka fókuszában a kritikus gondolkodás, a kreativitás, a kollaboráció és a kommunikáció fejlesztése áll.

A Vígkorúak sorozata a nyugdíjas korosztálynak szól, amelyen a közös játék és beszélgetés mellett kulisszatitkokról és a színház aktuális bemutatóiról is szó esik, valamint a résztvevők megismerhetik a színház működését és találkozhatnak a színház munkatársaival is. A megújult programokról további információ a teátrum honlapján olvasható.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...