2022.07.12. 09:15:00 5823 199

Különleges születésnap? Nyáron még nagyobb a mozgásterünk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári időszak kiváló arra, hogy a késő délutánból estébe nyúló rendezvényeinket szabad téren tartsuk. A nyári estéken már nem olyan nagy a forróság, mint nap közben, és a naplemente is hozzátehet az ünnepi alkalom különleges hangulatához. Az ezekben a hónapokban ünneplők számára azonban még különlegesebbé tehető a parti, ha elengedjük a fantáziánkat!

Ünneplés a kertben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünneplés a kertben

A kerti lugas, a zöld fű és az illatozó virágok szinte önmagukban elég dekorációt alkotnak, de egy díszesen megterített asztal és a stratégiai helyeken elhelyezett lufik és lámpások mindenképp emelnek az emlékezetes esemény hangulatán. Ha egy fél napot is rááldoznánk az ünneplésre, a napsütés elől behúzódhatunk a parti elején a lakásba is, de a vendégek szórakoztatásáról se feledkezzünk meg ez idő alatt:

1. Különleges tematika – Együtt sütött desszert(ek)!

Habár nem minden recept lesz mestermű, de közösen sütve és főzve megannyi szórakoztató időt tölthettünk együtt a szeretteinkkel és a barátainkkal.
Az a születésnapi buli, amin a barátainkkal szuper kreatívok lehetünk, biztosan vidáman fog eltelni, és a saját magunk által sütött, no meg díszített tortánk elfogyasztása is az egyik kedvenc születésnapi emlékünké válhat.
Az ilyen eseményhez szerezzünk be a csapat tagjainak szakács sapkát, amelyet névre szólóvá is tehetünk. A keresztnevek helyet kitalálhatunk a vendégeinkre jellemző kis ábrákat is, ami alapján meg kell keresnie mindenkinek a saját sapkáját.
Ha nem merjük a gyerekeknek adott parti a konyhai eszközöket átengedni nekik, készítsünk el előre pár tálca muffint vagy több minitortát, amit szabadon kidíszíthetnek. (Ha nincs nagy kánikula és van a kertben vagy a teraszon elég árnyékos hely, ez odakint is kivitelezhető foglalatosság lehet.) Ezt A már bulizni vágyó korosztály a tortasütéssel párhuzamosan keverhet magának néhány koktélt is!

2. Különleges dekoráció - Világítsd be az éjszakát!

Mi lehet ragyogóbb annál az ünnepségnél, amelyik beragyogja az egész estét? Főként a tinédzser gyerekek tartják kiemelkedő eseménynek azokat, amelyek megrendezésére naplemente után kerül sor.
A foszforeszkáló pálcikák révén megrendezhető neonpartik menők, de ne feledkezzünk meg a hangulatos tábortűz, a mécsesek és a lampionok egyszerű, ugyanakkor nagyszerű voltáról sem! Az asztal környékén kicsit sűrítsük be a fényt, de a távolabbi bokrok és fák ágaira is jusson belőle!

3. Különleges szervező - Hagyd, hogy az ünnepelt ötleteljen!

Vannak, akik egyáltalán nem rajonganak a meglepetésekért, mert nagyobb biztonságban és felszabadultabban érzik magukat „ismerős” terepen. Ilyenkor hagyjuk, hogy az ünnepelt vegye át a vezetést, és amikor kialakult az ünnepség fő körvonala, vedd át a stafétát és szerezz be mindent hozzá. Ha nincs külön kívánsága az ünnepeltnek, egyszerű kérdésekkel irányíthatjuk a parti fontos pontjainak Tematika, színvilág, ételek és italok, dekoráció, időpont és időtartam) listába vételét. Arra figyelj, hogy minél fiatalabb a „főszervező”, annál túlzó kívánságai lehetnek. Ilyenkor finoman emlékeztessük őt arra, hogy nem vagyunk varázslók és ajánljunk fel egy ésszerű alternatívát.

Forrás: www.quickanddirtytips.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...