2021.07.29. 11:30:21 7756 227

Lakberendezési ötletek a nyárra – 4 tuti tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már javában tombol a nyár hazánkban is, aki még nem tette nyugodtan átalakíthatja és felfrissítheti otthona belső tereit, így létrehozva egy még inkább nyári hangulatot szeretett lakásában. Ehhez az átalakításhoz hoztunk az Ingatlannet.hu segítségével néhány kisebb-nagyobb befektetéssel járó tippet is.

Ingatlan dekorációja - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ingatlan dekorációja

Ha a nyárra gondolunk sokunknak a strandolás, a kültéri tevékenységek jutnak eszünkbe, néhány változtatással pedig mi magunk is gondtalan nyári hangulatot idézhetünk elő lakásunkban. Sokan feltételezik, hogy az adott évszakokhoz illő dekorálás nem kíméli a pénztárcákat, azonban ezzel a néhány – gyakran csak kreativitást igénylő - dekorációs ötlettel könnyen nyári színeket, környezetet és hangulatot varázsolhatunk az otthon töltött mindennapjainkba.

Adjunk nyári hangulatot a nappalinak

Attól függetlenül, hogy kisebb vagy nagyobb alapterülettel rendelkező nappalink van, otthonunkban a nyári ihletésű dekorációk tökéletesen fel tudják dobni azt. Ha például belefér a keretünkbe egy frissítő festéssel kékre, szürkére, vagy fehérre varázsolhatjuk. Ebben az esetben azonban a kék és a szürke szín tekintetében a hatalmas választék között érdemes a visszafogottabb árnyalatokban gondolkozni. Ezekhez a semlegesebb színekhez választhatunk néhány merészebb árnyalatot a dekorációs, illetve kiegészítő elemek tekintetében. Egy ilyen típusú kontraszt igencsak fel tudja dobni nappalink belső tereit.

Az ajtódíszek sem csak karácsonyi kiegészítők

A bejárati ajtóra helyezett koszorúk szintén nem csak az ősz és a tél slágerei lehetnek. Gyönyörű ajtódíszeket találhatunk nyáron is, melyek a megfelelő színek és virágok használatával tökéletes képet nyújthatnak. Ezt a kiegészítőelemet akár mi magunk is elkészíthetjük, így nem csak egy szép dísszel, de egy kikapcsoló családi programmal is gazdagabbak lehetünk elkészítése során. Jó választások lehetnek például az élénksárga, valamint a nyári virágok, hiszen ezek igazán jól néznek ki az ajtókoszorúkon. Ennek a dekorációs elemnek a tekintetében érdemes a pasztelles, illetve visszafogott színű virágok helyett az élénk, színes virágokat választani.

Elő a nyári világítással

Válasszunk néhány nekünk tetsző kültéri világítást erkélyünkre, vagy teraszunkra, néhányan el se tudják képzelni, hogy egy gondosan kiválasztott díszvilágítás mennyire fel tudja dobni esténként a kültéri hangulatot. Napjainkban a kínálat már igen széles, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Dönthetünk például a napelemes lámpák mellett, de akár a különböző formájú és színű fényfüzérek mellett is. Ezek a világítások a nyári partik tökéletes kiegészítői, de egy pihentető, nyugodt hangulatú terasz kialakításában is hatalmas segítséget nyújtanak. Az efféle lámpák tökéletes választást jelentenek a nyári estéken.

Fotó füzér, nyári montázs? Remek ötlet!

A nyári emlékeket akár egy fotó füzérre is összegyűjthetjük, így könnyen visszaidézhetjük a számunkra kedves nyári emlékeket. A képek mellett akár nyári képeslapokat, vagy kagylókat is felfűzhetünk. A fent bemutatott ötletek a legtöbb esetben könnyen kivitelezhetőek mégis fel tudják dobni házunk hangulatát. Néhány változtatás bevezetésével máris nyáriasabb hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. Javasoljuk, hogy, ha az időtök és a kedvetek engedi, próbáljatok ki néhány változtatást a lakásotokban élvezve a nyár és a változás adta lehetőségeket és hangulatot.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...