2022.01.15. 14:31:41 7116 230

Legjobb barátságok karantén idején – Így segíts magatokon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan e-mailben, sms-ben, üzenetekben viszonylag egyszerű mostanság tartani a kapcsolatot, azért nem kicsit tépázta, tépázza meg emberi kapcsolatainkat a jelenlegi időszak. Ugyan a legjobb barátságok jó esetben örökké tartanak, azért rájuk fér egy kis tuning így világjárvány idején.

Barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság

Ugyan vannak, akik helyzetüktől, vérmérsékletüktől függően bevállalnak egy-egy kisebb vagy nagyobb személyes találkozót, a barátságok nagy része az elmúlt 2 évben bizony inkább virtuálisan működött. Hogyan lendíthetitek át egymást egy-egy mélyponton karantén idején? Ehhez adunk néhány tippet!

Közös célok!

Ha sok a szabadidőtök, és nagy bennetek a tudásvágy, nevezzetek be közösen egy online tanfolyamra! Válasszatok ki egyet, ami mindkettőtök érdeklődési körének megfelel és csináljátok végig együtt. Reméljük, mire levizsgáztok, a vírushelyzet is jobb lesz és meg tudjátok ünnepelni közösen a közös sikert!

Szerettek olvasni?

Csináljatok egy online könyvklubot! Válasszatok ki tetszőleges irodalmi művet, olvassátok el, és hetente egyszer, kétszer, többször üljetek össze virtuálisan (ki-ki a saját számítógépe, telefonja előtt) megbeszélni az addig olvasottakat.

Tartsatok online „talit”!

A fentihez hasonló alkalom, csak könyv helyett egy pohár bor kerül a kézbe, cselekmény helyett a saját életetek történéseit beszélnétek meg.

Lepd meg!

Tudod, mi a barátnőd kedvenc étele? Hát rendeld meg neki, házhoz! Értékelni fogja, az biztos!

Egy kicsi mozgás…

Bizony, az mindeninek kell és mindenkinek jól esik! Szervezzetek közös online fitnessórákat! Válasszátok ki közösen az online edzést, és ki-ki a saját nappalijában, egyedül, mégis közösen izmosodhat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...