2023.03.09. 12:10:00 5721 218

Magyar tartalomgyártók, akiket mindannyiunknak érdemes lehet követnie
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, hogy a youtube zenehallgatásra, míg az Instagram szép képek nézegetésére van nyitva nálam. Elég felhúznom magam a Facebook virtuális oldalain látható hülyeségeken, így a TikTok részemről kimaradt. Bár be kell vallani, a közösségi média különböző felületei önképzésre is alkalmasak lehetnek, ha a megfelelő tartalomgyártókat követjük be.

Vlogger munka közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vlogger munka közben

Blogger, vlogger, influencer… aztán máris itt vannak a podcastok! Minél idősebb az ember, és minél kevesebb köze van a munkájának a számítástechnikához, annál távolabb állnak tőle ezek a kifejezések. A jelenségekről nem is beszélve.
A különböző alkalmazások és felületek alapszintű kezelése valójában nem annyira bonyolult, érdemes megpróbálkozni velük, amihez sok útmutatót és súgót találni a neten.

Attól függően, hogy te melyik tartalommegosztó lehetőséget favorizálod, ajánlanék pár olyan tartalomgyártót, akik minőségi, hasznos és érdekes információkat tartalmazó videókkal látnak el bennünket. Így a kikapcsolódást szolgáló böngészgetés biztosan tartalmas lesz!

Viszkok Fruzsi - Aki mindenütt jelen van

Fruzsi igazán tapasztalt abban, hogyan készítsen népszerű témákról rövid kis videókat a követői és feliratkozói számára, így nem csoda, hogy már saját könnyvel és tervezőkkel is rendelkezik. Témák, amikről hallhatsz tőle - a teljesség igénye nélkül: életmód, szervezési és rendszerezési praktikák, gasztronómia, szépségápolás és kultúra.
Instragam: vfruzsi
YouTube: https://www.youtube.com/@ViszkokFruzsina
Facebook: www.facebook.com/viszkokfruzsi
Spotify: Púdermentes Podcast

Papp Inez Hilda - A baba/ház szakértője

Inez korábban a szépségápolás, a divat és a gasztronómia témakörökben gyártott hasznos tartalmakat, de időközben az anyaság és az ezzel járó feladatok, valamint a lakberendezés lettek a fő inspirálói.
Instagram: inezhilda97
YouTube: https://www.youtube.com/c/InezHildaPapp
Facebook: https://www.facebook.com/inezhildapapp

KerekMese - A legkisebbek kedvence

Az apróságok megőrülnek a zenés és nem túl hosszú mesefilmekért, ami nem csoda, hiszen a hangok és a színek nagyszerűen lekötik őket. A KerekMese alkotója egy Tomi nevű kisfiúról és egy Lili nevű kislányáról mintázta a mesék főszereplőjét, aki folyton különféle kalandokba keveredik. A további epizódokban pedig különféle állatok mutatkoznak meg.
Instagram: kerekmese.hu
YouTube: https://www.youtube.com/@KerekMese/featured
Facebook: https://www.facebook.com/KerekMese

Nagy Benedek - Aki eldugott vidékekre repít

Érdekelnek az autók? Esetleg a sportért rajongsz? Vagy csak utazni szeretnél? Benedek csatornáján mindenből kaphatsz ízelítőt.
Instagram: benedeknagy
YouTube: https://www.youtube.com/@BenedekNagyON
Facebook: https://www.facebook.com/beniipowaYT

Gyetván Csaba - Aki tudja, hogyan készül

A korábbi színész most a hogyankeszul.hu videő készítőjeként brillírozik. Nem is gondolnád, milyen izgalma végignézni, hogy hagyományos módon hogyan készül egy fakanál, vagy éppen fizetőeszközünk a tízezres.
Instagram: csaba.gyetvan
YouTube: https://www.youtube.com/GyetvanCsaba
Facebook: https://www.facebook.com/GyetvanCsaba

Stőhr Gréta - A vegán életmód szószólója

Gréta posztajai által és online főzőiskolája keretében is hirdeti a húsmentes ételek sokszínűségét. Azoknak is érdemes követni őt, akik nem szeretnék teljesen elhagyni a húsos ételeket, mert rengeteg egészséges fogást be tudnak ezek mellé csempészni az étrendjükbe.
Instagram: gretastohr
YouTube: https://www.youtube.com/user/greatchen3
Facebook: https://www.facebook.com/StohrGreta

Jámbor Brigitta - Aki lendületben tart

Brigittát azért tartják felettébb hiteles fitnesz edzőnek, mert korábban ő maga is meglehetősen nagy túlsúllyal rendelkezett. Az életmódváltáshoz minta étrendet, és más hasznos tanácsokat is megoszt fogyni vágyó követőivel, de otthon is könnyen kivitelezhető edzés videókat is készít.
Instagram: jamborbrigittaalamalak
YouTube: https://www.youtube.com/@BrigittaJambor
Facebook: https://www.facebook.com/brigitta.jambor.3

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...