2023.11.20. 15:33:18 7539 243

Magyaros ajándék külföldieknek(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyaros ajándékcsomag egy olyan gasztronómiai válogatás, amely a magyar ízvilágot tükrözi. A fűszerpaprikától kezdve, az akácmézen és libapástétomon át a Tokaji borokig sok mindent tartalmazhat, lényege, hogy a hazai különlegességeket képviselje. A magyar konyha messze földön híres, így ha külföldieket szeretnénk meglepni valami igazán spécivel, akkor ne habozzunk a magyaros ajándékok mellett dönteni.

Ajándékozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándékozás

Magyaros ajándékcsomag bármikor jó választás lehet, ajándékozzuk bár magánszemélyként vagy cégként. Ha egy külföldről hozzánk érkező barát, rokon vagy céges partnerről van szó, akkor elsőrangú meglepetés, az öröm pedig garantáltan nem fog elmaradni. Ha úgy küldjük külföldre a magyaros ajándékcsomagot, akkor pedig szintén garantálható a siker, legyen szó céges karácsonyi ajándékról vagy bármi másról.

Magyaros ajándékcsomag küldés külföldre

Igazából nincsen jelentős különbség aközött, hogy itthon ajándékozunk-e vagy külföldre küldjük a magyar ajándékcsomagot. A kiszállítási díj és idő az a 2 tényező, amiben eltér egymástól a belföldi és a külföldi ajándékozás. Természetesen egy magyaros ajándék külföldieknek kiszállítása drágább lesz, de ha meg akarunk lepni valakit, akkor azért nem eget rengető (5990 Ft-tól) ez az összeg sem. Hogy mennyi idő alatt ér oda a csomag, az attól függ, hova küldjük. A legrövidebb kiszállítási idő 2, míg a leghosszabb 7 nap.

Számos alkalomra kiváló ötlet lehet a magyar ajándékcsomag küldés. Ilyen a születésnap, a karácsony, a házasságkötés, a keresztelő és még sok minden más. Ha pedig nem magánszemélyként küldünk, akkor a céges partnerünknek szintén bármikor kedveskedhetünk egy igazi magyaros gasztro válogatással. Az ajandekcsomagom.hu oldalán meglehetősen nagy szortimentből válogathatunk, kezdve a belépő kategóriától a prémium ajándékokig.

Legyen még személyesebb az, ami magyaros

Egy magyar ajándékcsomag már önmagában is kicsit személyes jellegű, hiszen olyan dolgot küldök, ami az országomat és így egy picit engem is képvisel. Bátran felvállalom a gasztronómiánkat és azt üzenem, tessék, ezt aztán érdemes megkóstolnod neked is. Emellett azonban arra is van lehetőség, hogy egy picit még személyesebbé tegyük a dolgot.

Amennyiben egy rokonnak vagy barátnak küldünk ajándékot, úgy érdemes elrejteni az ajándékválogatásba valami igazán személyeset, lehet ez egy levél, egy fotó és természetesen a kettő egyszerre is. Ha a magyaros ajándék egy külföldi cégnek szól, akkor pedig kiváló márkaépítés, ha az ajándékot fellogózzuk. Ez egyszerre elegáns és baráti gesztus is, valamint hangsúlyozza a tényt, hogy tőlünk kapjátok.

Céges rendelés esetén még meg kell említeni, hogy ha több magyaros ajándékcsomag (vagy bármilyen) küldéséről van szó, akkor jár mennyiségi kedvezmény is. Nem kell bonyolult feltételekre gondolni, hiszen ez már öt csomag felett is érvényes. Lényeg, ha több külföldi partnerünk van, akkor nyugodtan számolhatunk ezzel a kedvezménnyel is.

(Partner cikk)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...