2018.04.21. 20:50:15 8908 243

Május közeleg! – Indul az esküvői szezon! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mondjuk, én már így áprilisban is igen sűrűn láttam feldíszített, színes szalagokkal ékesített gépjárműveket, amiknek dudája messzire elhallatszott, és örömmel szállították az ifjú párt és a vidám násznépet a ceremónia különböző helyszíneire. Szóval, itt az esküvői szezon, nincs mit tenni!:-)

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

Mit is kellene tennünk, mint együtt örülni a fiatal házasok örömének, boldogságának, és tiszta szívünkből kívánni, hogy közös életük minden perce teljen örömben, boldogságban, szeretetben, szerelemben, egészségben. És hogy lehetőleg ők ne legyenek ilyen, az adott pillanatban kissé kínos, ám utólag nagyon is vicces szituációk főszereplői.

Ami az esküvői videóból biztos, hogy kimaradt!

Na, most tessék nevetni!:-)

És még mindig ne tessék abbahagyni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...