2019.04.04. 14:49:10 9149 281

Marilyn Monroe utolsó hónapjairól forgat tévésorozatot a BBC
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Marilyn Monroe, az ötvenes évek fiatalon elhunyt amerikai filmcsillaga utolsó hónapjairól készít tévésorozatot a BBC.

Szőke modell - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőke modell

A drámasorozat bemutatja, hogy a színésznő milyen kapcsolatban állt a hollywoodi stúdiófőnökökkel és John F. Kennedy amerikai elnökkel. A forgatókönyvön Dan Sefton dolgozik, az előkészítésben a producer Simon Lupton is részt vesz.

Sefton jegyzi a BBC Trust Me című orvossorozatát is, amelyből idén újabb évad készül.

Monroe nevéhez olyan filmek fűződtek, mint a Van, aki forrón szereti, a Szőkék előnyben és a Hétévi vágyakozás. 36 évesen, 1962 augusztusában öngyilkos lett. Halálát altató-túladagolás okozta, de öngyilkossága és annak körülményei máig vitatottak.

A The Last Days of Marilyn Monroe (Marilyn Monroe utolsó napjai) munkacímű sorozat részben Keith Badman 2010-ben megjelent könyve, a The Final Years of Marilyn Monroe (Marilyn Monroe utolsó évei) alapján születik.

A sorozat a BBC stúdió szóvivője, Anne Pivcevic szerint a hatalom, a szerelem, a lojalitás és a politika témáit járja körül a színésznő történetén keresztül.

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ki játssza Monroe-t.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...