2021.12.26. 10:29:56 7663 237

Mégis mire jó a karácsony másnapja?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetesen a karácsonyi ünnep harmadik napjának is megvan a maga eredete, hagyományai. Szent István vértanúságára emlékezünk ilyenkor, persze, egyéb bokros teendőink mellett. Az ünnep még tart ma is, és mi igyekszünk hasznosan tölteni minden percét.

Csillogó karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogó karácsonyfa

Mert mire is jó december 26.? Hát ezekre itt mind ni!:-)

Vedd nyakadba a „világot”!

Ha ez idén a valóságban nem is megvalósítható, virtuálisan megteheted! Hiszen a karácsony másnapja sokunknál a távolabbi rokonok, a barátok körbelátogatásának, esetleg megvendégelésének jeles időszaka. Mindenkinél akad egy kis „Csak ezt kóstoljátok még meg!” ízű fogás, sütemény, úgyhogy ez a nap a legkevésbé alkalmas a diétád elkezdésére, folytatására.

Ha már diéta…

Ha otthon is maradtok idén, vagy esetleg úgy általában is, egyvalami biztos nem marad el: az előző 2 nap (bőséges) maradékainak könyörtelen elpusztítása. Hiszen ma még ünnep van, ma még lehet…:-)

Nézz a dolgok mélyére!

Míg az elmúlt 2 napot az ünnepi finomságok végigkóstolásával töltöttük, addig ma marad idő arra, hogy jobban áttanulmányozzátok a fa alá kerülő ajándékokat. Jöjjön a telefonok beállítása, a zenélő kütyük kipróbálása, a játékkonyha felavatása!:-)

Még egy szusszanás

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a 2 ünnep között ne dolgozz, ma még pihenhetsz egy jót! Vetődj a kanapéra néhány szelet bejgli/sütemény/pár szem szaloncukor társaságában, és nézd meg a kedvenc karácsonyi filmedet!

És egy kis elképedésre is jut idő

Bizony, mert bármilyen hihetetlen, alig 5 nap, és ennek az évnek is vége…:-)

Ötlet: fmc.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...