2019.12.17. 16:46:48 8417 290

Mégsem gáz a zokni, bögre, tusfürdő? - Újra jöhetnek ezek a tiltólistás ajándékok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ajándékügyi tiltólistán hosszú évek óta ugyanazok a holmik szerepelnek, amikből mindenki kapott már és soha még senki nem örült neki. Ugyanakkor változott a világ, változtak a lehetőségek, és talán már nem is olyan gáz néhány tipikus tiltólistás ajándék…? Ezeknek például kifejezetten örülnénk!

Karácsonyi apró ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi apró ajándékok

Bögre, dezodor, szappan, zokni, esernyő. Folytassuk, vagy érted? Nyakkendő. Kapizsgálod miről van szó? Ezek azok, amiket mindenki kapott már (nyakkendőt optimális esetben csak a férfiak), de valahogy sosem fogadja kitörő öröm. A világ azonban változik és lehet jól ajándékozni a fenti dolgokat is. Oké, a dezodort nem, arra nincs mentség.

Egy százezredik bögre?

Ha találsz valami őrültjó bögrét, ami nem a sablonos „BEST BOSS”, meg a majdnem-vicces bénaságokkal megtűzdelt sablon bögreforma, akkor az igenis lehet jó ajándék. A lényeg, hogy passzoljon az ajándékozott ízléséhez – ha a humoros dolgokat szereti, gondolkodj ebben, de maradj eredeti. Ha az elegancia vonalán mozog, egy dögös, minőségi bögre a megfelelő választás. Ha személyeset készíttetnél, ne a hagyományos bögre formát válaszd, inkább valami jópofa, csinos alapra készíttesd. Kézműves termékekkel is jó irányba mész! Akkor válaszd a bögrét, ha például a munkahelyén kifejezetten jól jön neki egy saját személyes, praktikus tárgy, amire szívesen néz rá. Hiszen otthon nyilván vég nélkül van neki is.

Zokni, ráadásul párban?

Zoknit kizárólag akkor ajándékozz, ha pontosan tudod, hogy szereti a poénos, érdekes mintájút. Sose készülj hagyományos fekete/fehér zoknival! Viszont olyan jópofa verziókat lehet már kapni, amik mókás kiegészítőként törik meg akár egy üzletember unalmas – vérkomoly öltözködését is. Attól, mert kívül komoly, felnőtt üzletember – a cipőben meglapulhat egy tükörtojás mintás, vagy épp Star Wars szereplős textil remekmű! Méretet pedig ne tippelj – figyeld ki!

Esernyő – hátha esik az ünnepről hazafelé?

Praktikus ugyan, de mégis furcsán nézünk, ha a fa alatt bontogatva egy esernyővel találjuk szembe magunkat. Ugyanakkor ma már például az egyik híres mobilgyártónak vannak „okos” esernyői. Ezek elegáns megjelenésük mellett üvegszálas, kifordíthatatlan és törhetetlen jellemzőkkel bírnak, megspékelve UV védelemmel. Nyilván nagyobb anyagi ráfordítást igényelnek az egyszerű esernyőknél, de ha tudod, hogy az ajándékozott rendszeresen használná, nagy megkönnyebbülés lesz neki, hogy erős szélben sem kell kínlódnia. Viszont notórius esernyő-elhagyóknak inkább bögrét, vagy zoknit – esetleg szappant.

Tisztasági felszerelés és kozmetikumok – Fa-t ne tegyél a fa alá

Egy kézműves szappan válogatás vagy luxus fürdőhab igazán kellemes meglepetés lehet és ha bőrtípusnak megfelelő bőrápoló krémet kap valaki, annak is van értéke – persze ha minőségi. Ránctalanító, öregedésre utaló krémeket hanyagold – válassz inkább mélyhidratálót, tápanyaggal feltöltőt, vagy valami különleges hámlasztót. Míg egy spéci, illatos fürdőhab kellemes meglepetés, a Fa tusfürdő csomag közel a legbántóbb dolog, ami díszpapírban a fa alá kerülhet! Az izzadásgátló dezodor pedig egyenesen borzasztó ötlet, mintha azt csomagolnád díszpapírba, hogy „unom, hogy büdös vagy”.

A kozmetikai ajándékcsomagok is csak akkor jelentenek jót, ha tudod, hogy az ajándékozott kifejezetten szereti az adott márka termékeit, vagy valami különleges holmit rejt a csomag.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...