2023.01.16. 14:28:41 6172 239

Mi lesz velünk karácsonyi dekoráció nélkül? – Mutatjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsonyban nem csak maga az ünnep, hanem a rá való készülődés, a környezetünk, otthonunk dekorálása, ünnepi díszbe öltöztetése is maga a csoda. Fájdalmas, amikor az ünnepek elmúlta után ettől a gyönyörűségtől is meg kell válnunk, hiszen aktualitását veszti.

Téli dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli dekoráció

Ugyan jártam már olyan helyen, ahol még húsvét közeledtével is állt a karácsonyfa, azért a legtöbbünk Vízkereszt környékén érzelmes búcsút vesz otthona addigi ékétől. Csupaszítsunk is le mindent, szabaduljunk meg az ünnep minden emlékétől azonnal? Miért kellene így tennünk? Csak alakítsunk picit a dekoráción! Íme, néhány tipp!

Ha maradna a fa

Egy nagyobb dézsába, dekoratív vödörbe átültetve még sokáig csinosíthatja otthonodat a karácsonyfád. A teendő csupán annyi, hogy leszeded róla a díszeket, és hagyod, hogy „csupasz” természetességében pompázzon. Na jó, a fényfűzér maradhat, ha nagyon akarod!

Vigyél fényt otthonodba

Ha lebontod a fát, és lekerül róla a fényfűzér is, attól még nem kell a karácsonyi dekorációs doboz mélyére rejtened! Kerülhet a polcra, fűzheted a tükör köré, vagy egy kevésbé megvilágított sarokba. Jól fog mutatni, és még egy kis melegséget is hoz az otthonodba, ami a januári „hirtelen kiüresedett” hétköznapokban nem mellékes.

Szelektálj!

A dekoráció egy része maradhat, inkább arra figyelj, hogy kicsit csupaszítsd le! Iktasd ki a piros, fényes, ünnepélyes színeket a dekorációból, és kapsz egy szép, de mégis hétköznapibb díszítést. Tökéletes téli hangulat, de már a karácsonyi „körítés” nélkül.

Ágak és bogak

Ha van néhány nagyobb vázád, az erdei túrád alkalmával begyűjtött ágak, néhány zöld fenyőág, színes bogyós gallyak igazán jól mutatnak majd benne!

Ötlet: marieclaire.hu, otthonlap.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...