2018.09.05. 17:10:49 12573 383

Mindent a kapcsolatért! – De tényleg mindent?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szerelmesek vagyunk, jó ideig a föld felett lebegünk 2 méterrel, és hajlamosak vagyunk kisebb vagy nagyobb őrültségeket is véghezvinni a legcsodálatosabb érzés hevében. Ez igaz jó, és sajnos rossz értelemben is…

Párkapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párkapcsolat

Van, hogy csodálatos dolgokat hoz ki belőlünk a szerelem, ám előfordul, hogy ez csak nekünk, maximum a kedvesünknek fantasztikus, a külvilág szerint kissé furcsa, sőt, akár még veszélyes is lehet. Mert az igaz, hogy egy jól működő kapcsolatért áldozatokat kell tenni, ám tudunk kellene, hol a határ. Mert van, ami már túlzás!

Mit (ne) tegyél meg a szerelemért?

Azt már sok helyen olvashattuk, hogy mit tegyünk egy jól működő kapcsolatért. De mi az, amit semmiképpen nem érdemes?

Ne változtass a külsődön!

A párod elvileg azért és olyannak szeret, amilyen vagy. A frizuráddal, az öltözködéseddel, a sminkeddel együtt. És jó esetben nem is akar megváltoztatni Téged. Ha változtatnál magadon, csakis magadért tedd, és semmiképpen sem a párod unszolására!

Ne add fel!

Egy új kapcsolat mindig csoda az ember életében. De attól még nem kell gyökeresen megváltoztatni az életed, a gondolkodásmódod, az álmaid! Persze, hozhatja úgy az élet, hogy bizonyos célok, elképzelések parkoló pályára kerülnek, de soha ne téveszd szem elől a céljaidat!

És a gyerkőckérdéssel hogy álltok?

Ő már szeretne, de Te még várnál. Vagy éppen fordítva: Te már babáznál, ő viszont még hagyna időt magatoknak kettesben. Az biztos, hogy a gyerekvállalás az egyik legfelelősségteljesebb dolog a világon, így csakis akkor érdemes vállalni ezt az igen fontos szerepet, ha 100 %-ig biztosak vagyunk a dolgunkban! És nem mások unszolására leszünk szülővé!

Ne titkold el!

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön, nem kell mindig, mindenben ugyanazon a véleményen lennünk. Sőt! Ha csak a kedvesed miatt változtatod meg a véleményed, hozzáállásod bizonyos dolgokhoz, nem biztos, hogy a legjobb irányba tart a szerelmetek, kapcsolatotok.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...