2021.09.12. 17:43:11 7751 244

Neked mi a legjobb tulajdonságod? – A horoszkópod megmondja! 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megnevezni a legjobb vagy éppen a legrosszabb tulajdonságunkat nem egyszerű feladat. Mondjuk, a legrosszabbat beismerni sem könnyű. Jó esetben a legjobbat pedig kiválasztani, hiszen reménykedjünk benne, hogy mindannyiunknak sok van.

Vonzó nő mosolyog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő mosolyog

Ha bizonytalan vagy, mi is a Te legjobb oldalad, pillants rá a horoszkópodra és máris kiderül! Az első 6 csillagjegyről itt olvashatsz.

Ha probléma akad, jön a Mérleg!

Te vagy az, aki nem hagyja annyiban a problémákat, konfliktusokat, és bizony addig nem nyugszol, amíg valaminek a végére nem jársz. A konfliktusokat jól kezeled, diplomatikus vagy, ami nagy kincs.

Aki soha nem adja fel

Az a Skorpió! Jól terhelhető vagy és rendkívül ambiciózus, ami remek kombináció a sikerhez.

A mindig őszinte Nyilas

Ha egy igazán őszinte kapcsolatra vágysz, a Nyilassal ezt elérheted. A csillagjegy közvetlenségének köszönhetően a legkönnyebben fogsz vele kapcsolatot teremteni.

A mindent is megtervező Bak

Nálad aztán nincs elhamarkodott döntés, csakis jól átgondolt tettek. Képes vagy minden apró részletet kielemezni, kedves Bak! A legkisebb részletekre is odafigyelsz, és képes vagy nagyon is tárgyilagosan állni minden kérdéshez, problémához.

Egy igazi szabadszellem: a Vízöntő

Szeretsz kiszakadni a mindennapok monotonitásából, lehetőleg a természetbe. Ezért, vagy éppen emiatt, de rendkívül fontos számodra a mentális egészséged, hogy gondolataidnak, vagy akár tetteidnek ne szabj határt.

Aki soha nem hagy magadra: a Halak

Akár fizikailag, akár lelkileg, a Halak biztos melletted áll majd, bármi problémád van. Nála mindig megértésre, problémádra nyitott fülekre találsz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!

A pszichológushoz járással kapcsolatos mítoszok, gyakori tévhitek

“Pszichológushoz járni badarság. Ez csak egy újabb külföldről beszivárgott hóbort. Talán csak nem vagy őrült? Vannak, akiknek minden ostobaságra jut idejük. Fölösleges pénzkidobás. Hogy mik vannak…” Ilyen és ehhez hasonló vélekedések egész garmadájával találhatjuk szembe magunkat, ha a pszichológushoz járás kérdéséről esik szó. De vajon mi felel meg a valóságnak?

Van a produktivitásnak sötét oldala?

Ha a Google keresősávjába bepötyögjük az angol „obsession with”, magyarul: a megszállottság kifejezést, akkor az első automatikus kiegészítés nem más lesz, mint a „productivity”, azaz a termelékenység. Amennyiben magyarul írjuk be a „produktivitás” szót a sávba, úgy az első javasolt kiegészítés a „növelése” lesz. Tehát az angol példa nem sokban tér el a magyar változattól, melyből arra lehet következtetni, hogy a termelékenység-fokozás igénye szinte mindenhol ugyanolyan mértékű. Önmagában a „megszállottság” kifejezés sem a feddhetetlenségéről híres, hanem egy rögeszmeként is emlegetett szorongásos pszichológiai zavarként van számon tartva, mely az esetek többségében negatív hatást gyakorol az ebben érintettek életére.