2023.01.31. 17:30:00 8155 291

Nincs kifogás: Indítsd be a mozgást (és a fogyást) online személyi edzővel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetes, hogy a félénk személyiségek nehezen veszik rá magukat arra, hogy közösségben nyilvánuljanak meg, ilyen terület lehet a sport is. Páran pedig épphogy csak annyira szégyenlősök, hogy amíg nem biztosak abban, helyesen véghez tudnak vinni egy-egy gyakorlatot, addig nem szívesen mutatkoznak mások előtt. A mozgásról nekik sem kell lemondaniuk!

Online edzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online edzés

A világjárvány alatt hónapokig nem volt lehetőségem edzőterembe jutni, így kénytelen voltam átalakítani a sportolási szokásaimat: otthon tornáztam a szobában.
Ezért pontosan tudom, hogy aki bármilyen okból (szégyenlősség, időhiány, konditerem távolsága) kifolyólag nem ér le sem csoportos edzésre, sem pedig edzőterembe, bőven van lehetősége online edzésekre feliratkozni és azokon részt venni. Győzzük csak le a lustaságunkat, és garantálom, hogy ahogy erőnlétünk fejlődik, úgy fogjuk egyre jobban érezni magunkat először az edzések után, majd közben is.

A változatos edzésre vágyóknak

Hosszabb távon gondolkozol? Ha elég elszánt vagy, tervezhetsz akár 12 hétben is! Ilyenkor azonban arra kell figyelni, hogy elég változatos, és egymásra épülő gyakorlatokból álljanak az edzéseink.
A youtube csatornán rengeteg fitneszedző ingyenes edzés videói közül választhatunk. Az egyik legsokoldalúbb (tabata, kihívások, ugrálás nélküli edzések, torna eszközökkel, valamint eszközök nélkül) és leginkább hiteles számomra a következő hölgy volt ezidáig:

Heather Robertson

Edzés a ritmus szerelmeseinek

Nem mindenkinek való a súlyzók emelgetése - de az nem is kötelező, ám erősen ajánlott része az egészséges fizikum megtartásának, illetve elérésének. Súlyok emelgetése helyett emelgesd a lábaidat! A táncos lelkületű sportbarátoknak hála úgynevezett dance fitness órákon is részt vehetsz, akár az otthonod kényelméből is. Keress ehhez hasonló csatornákat:

The Studio by Jamie Kinkeade

Torna a mobilos app-ok vezényletével

A mobilos áruházakban ezerféle applikációt tölthetsz le, rengetegféle edzés típusra kereshetsz rá:
Legyen szó akár jógáról, tabatáról, klasszikus kézisúlyzós, állóképesség növelő, alakformáló vagy HIIT edzésről, biztosan megtalálod a céljaidnak megfelelő alkalmazást!

Találd meg a tökéletes személyi edzőt!

Van, akinek motivációra van szüksége ahhoz, hogy Irányított edzéseket végeznél, de otthonod kényelmében? Tudsz konkrét időponthoz igazodni? Keresd meg a hozzád leginkább illő edzéstípust és személyi edzőt például az alábbi, virtuális edzőteremként funkcionáló weboldalon:

wog24.hu

Mozgásra fel!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...