2024.08.18. 08:31:11 5036 163

Nincs minden veszve! – 2+1 mentőötlet zsíros hajra, ha nincs kéznél a száraz sampon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zsírosodó haj nemcsak esztétikai probléma, hanem igazi kihívás is lehet a mindennapokban. A gyorsan zsírosodó haj lelapul, fénytelennek tűnik, és nehezen kezelhetővé válik, ami sokak számára kellemetlen érzést okoz. Az ilyen hajjal rendelkezőknek általában mindig van otthon száraz sampon. Persze, vannak kivételes esetek is…

Zsíros haj Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros haj Fotó: 123rf.hu

Elfogyott, elfelejtettél venni, úgyhogy száraz sampon híján valahogy meg kell oldani, hogy a hajunk frissnek és tisztának látszódjon. Szerencsére léteznek egyszerű és hatékony alternatívák is, amelyek segíthetnek azonnal javítani a haj megjelenésén. Ismerjük meg, milyen praktikus trükkökkel és házi megoldásokkal vehetjük fel a harcot a zsírosodó haj ellen!

  • Csináld gyakran! A hajkeféd is lehet felelős azért, mert hajad túl gyorsan zsírosodik! A rátapadt szennyeződések, hajdarabkák mind-mind okozói lehetnek annak, hogy tincseink nem bírják túl sokáig zsírosodás nélkül. Tisztítsd meg néhány naponta, de legalább hetente egyszer tiszta vízzel a hajkefédet, miután eltávolítottad belőle a fogak, sörték közé ragadt hajszálakat.

  • Hajmosás, helyileg! Ha a hajad csak bizonyos részeken zsírosodik, akkor próbáld meg, hogy a fejednek csak azt a területét mosod meg gyakrabban, nem az egész séródat!

  • Száraz sampon helyett! A micellás vizet alapvetően az arcunkra használjuk, de jó szolgálatot tehet, ha éppen nincs otthon száraz sampon, hiszen ez is megköti az olajat és a szennyeződéseket! Tedd egy szórófejes flakonba a micellás vizet, fújd rá a zsírosabb részekre, és szárítsd meg hajszárítóval, de lehetőleg hideg levegővel. A túl gyakori használattól viszont tartózkodj, akár a száraz sampon esetén, mert viszketést okozhat.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...