2020.06.12. 10:57:40 7868 208

Nyári apróságok – 3+1 divattipp, amitől máris jobban érzed magad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A boldogság néha tényleg csak apró dolgokon múlik. Mielőtt mélyenszántó gondolatokba temetkeznénk, én most csak olyan „kicsinységekre” gondolok, mint a napi jól megválasztott szettünk. Ha úgy érzed, valami még hiányzik a tökélyhez, adunk néhány tippet!

Nyári divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári divat

Nyáron igazán könnyű dolgod van, csupán néhány apróság, és az aznapi szerelésed maga lesz a tökéletesség!

Tényleg öltöztet?

A napszemüveg igencsak fontos része lehet öltözékednek így nyáron! Betöltheti eredeti funkcióját is, de lehet belőle hajpánt, vagy csak egy egyszerű, de igazán hasznos kiegészítő is!

Elő az „arannyal”

Egy aranyszínű, nagyméretű fülbevaló sokat dobhat a nyári összeállításosodon, legyen az éppen a napi szetted, vagy egy esti összeröffenésre szánt „öltözet”.

Lábaid is díszben

A rövid sortok idején egy csini bokalánc szuper kiegészítő lehet.

Praktikus és csinos

Szinte tökéletes a megjelenésed, de valami még hiányzik? Biggyessz egy csatot a hajadba, és máris más lesz az összhatás!

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...