2020.08.05. 17:33:41 10450 296

Nyárvégi bakancslista: Pipáld ki és érezd jól magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhány hét és itt van a remélhetőleg indián nyarat idéző ősz! Te már voltál nyaralni, vagy augusztusra tartogattad a szabadságodat? Ha idén nem utazol el (még belföldre sem), akkor sincsen veszve a nyár! Szerezhetsz még élményeket; egy kis listával inspirálunk rá!

Nyári bakancslisták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári bakancslisták

A mit tegyél még meg idén nyáron kérdésre nagyon egyszerű a válasz! Bármit, ami jó érzéssel tölthet el, és eddig nem volt merszed, vagy lehetőséged kipróbálni! Persze érdemes olyan dolgokat írni a lista élére, amiket az év további részében bajos lenne kivitelezni. A mi idei listánk pedig így néz ki:

1. Cseréld le a Balatont!

A külföldi utazásukról lemondó emberek ugyanis zömmel oda mennek… Ha te sem akarsz hering lenni a tömegben, fedezz fel új vizeket! A Dunán innen és a Tiszán túl is rengeteg bájos kis tavunk van, ahol kedvedre élvezheted a nyár végét.

2. Mozogj a szabadban!

A szinte kizárólag nyáron végezhető vízi sportokat most nem vesszük számításba, mert csak kiélvezted őket az elmúlt hetekben, de mondjuk, megtanulhatnál (újra) hullahopp karikázni egy árnyas helyes.

3. Készíts barátságkarkötőt egy újonnan megismert személynek!

Miért ne lehetne a kellemes társalgásokat később is folytatni? Egy, a szimpátiádat kifejező ajándék nagyon jól fog esni az új barátodnak is.

4. Ismerkedj meg új nyári ízekkel!

Amennyiben nem vagy egy konyhatündér, vagy szívesen kihagyod a hőségben való sütögetést, nem kell új receptet kipróbálnod. Elegendő lehet az új ízélmény kipipálásához az is, ha kitalálsz egy új limonádét, vagy végre lemondasz a megszokott ízű fagylaltodról.

5. Gyerekeskedj!

Élvezd ki a kortalan nyarat: ugróiskolázz, ragassz fel lemosható matricát, illetve nézz meg régi klasszikusodat gyermekkorod felidézésére!

6. Játék a PROAKTIVdirekttel!

Nem maradhat ki a nyárból a nyereményjáték sem! Ha még nem regisztráltál a nyári játékba, éppen itt az ideje>>

Apropó, a tavalyi listából mindent kipróbáltál?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...