2021.09.05. 11:28:40 6577 232

Nyárzáró programok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos a pihentető, meleg nyártól egy újabb évre el kell búcsúznunk. Az ősz azonban még ad nekünk lehetőséget egy-egy kellemes kikapcsolódásra, akkor is, ha már a hűvösebb idő idén nagyon korán beköszöntött. Reméljük, azért ez nem lesz tartós, és a vénasszonyok nyara még felvidít bennünket néhány hétre. Nézzük, milyen nyárzáró programokkal színesíthetjük az életünket, és töltekezhetünk még a nyárutót kiélvezve.

Tihany - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tihany

Országosan több koncert, fesztivál és hagyományőrző, illetve borászati rendezvény tarkítja a szeptembert. Néhányat mi is szívesen meglátogatunk majd, ha szeretnénk pihenni és szórakozni egy kicsit. Őszi hacacáré címmel ingyenes koncertsorozat zajlik országszerte október végéig. A koncertek mellett falunapok, kézműves foglalkozások, családi programok és különféle közösségi megmozdulások szerveződnek a kisebb városokban.

A Balatont sem szabad mellőzni az őszi időszakban. Szeptemberben is széles programkínálattal várják a vendégeket. A sétahajózás ebben az időszakban is nagyon kellemes élmény Tihanyból. Szeptember közepén pedig 17-19-én szüreti napokat rendeznek. Október 2-3-án pedig Orosz Zenei Fesztivál kerül megrendezésre, melynek a nyitóhangversenyét továbbra is a Zeneakadémián tartják, de további zenei programok várják a látogatókat a Tihanyi Apátság falai között. Itt különböző orosz gyermekműsorok, zongora és hárfa koncertek hallható majd a programsorozat részeként.

Budapest borfesztivállal kedveskedik az érdeklődőknek szeptember 8-11 között. Tokajon utcazene fesztivált tartanak szeptember 10-12-én. Nem maradhat ki idén sem a csabai kolbász fesztivál sem, amely október végén kerül megrendezésre Békéscsabán.

A 16. Múzeumok Őszi Fesztiválját 2021. szeptember 27. és november 11. között rendezik meg Múzeumi harmónia mottóval. Budapesten és országszerte a program tematikájának célja rávilágítani, hogyan tudnak a múzeumok az egészség, vagyis a testi és szellemi egység létrejöttéhez hozzájárulni. Erre alapozták a "múzeumi harmónia" kifejezést, ami a rendezvénysorozat jelmondata is lett. A közös öröm kifejezésére a zenét hívja segítségül. Ez öleli át az egész fesztivál alaphangulatát. Aki nem szeret nagyobb rendezvényeken részt venni, annak sok szeretettel ajánljuk a természetben való nagy sétákat, a kis kávéházak teraszain való üldögélést és a vízparti pihenést, amíg csak a még melegen sugárzó napocska ezt megengedi. Kellemes őszt kívánunk mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...