2023.10.06. 17:43:10 6746 236

„Óóó, egy rendőrnő az álmom!” – Tökös csajok a filmvásznon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Annyi bizonyos, hogy jöhetnek mindenféle FBI-, meg CIA ügynökök, nekünk, magyaroknak az igazi, belevaló rendőrnő a Görbe Nóra által alakított Linda van, volt és lesz is. De azért engedhetünk néha-néha a kísértésnek, és elcsábulhatunk egy-egy hollywoodi produkció iránt is!

Rendőrnő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendőrnő

Bőven akadnak filmalkotások, melyekben vagány, talpraesett nők oldanak meg nehéz, nem egyszer veszélyes ügyeket, helyzeteket. Van, hogy az életüket kockáztatják, máskor a legmókásabb szituációkból jönnek ki a lehető legjobban! (Kicsit jobban belegondolva, a mindennapi életben is valami hasonlót csinálunk a családanya-feleség-dolgozó nő Bermuda-háromszögben, bár a valóság azért nem olyan veszélyes… vagyis nem mindig olyan veszélyes.:-)) Neked van kedvenc nyomozónőd? Nekünk ők a favoritok!

Beépített szépség

Mi történik, ha egy inkább vagány, mint csinos rendőrnő szépségkirálynőnek áll? Hát ez itt!:)

A bárányok hallgatnak

Minden idők egyik legizgalmasabb bűnügyi thrillere, ahol egy fiatal FBI-ügynök próbálja felgöngyölíteni egy mindenkit rettegésben tartó sorozatgyilkosság ügyét. Segítségére csupán egy igencsak veszélyes, őrült gyilkos lesz, aki már a rácsok mögött „bűnhődik”.

Női szervek

Két belevaló, remek nyomozó, igencsak eltérő stílussal. Hogy lesz ebből megoldott ügy? És hogy lesz ebből barátság?

Életeken át

Még a legkeményebb, leghiggadtabb nyomozónőt is megcsalhatja a szíve…

##Csábítunk és védünk

A mindig pedáns, precíz rendőrnő és a csinos, szexi vígözvegy különös és vicces kalandjai, akik egy egész államon át menekülnek az őket üldöző hivatalos és kevésbé hivatalos szervek elől.

+1Linda

Nem maradhat ki a felsorolásból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...