2020.01.04. 13:56:37 6617 220

Otthonról dolgozol? – Így lesz kényelmes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság sokan próbálják ki az otthonról való munkavégzést. Vállalkozóként ennek fő oka, hogy így nem kevés pénzt spórolhatunk meg azáltal, hogy nem kell irodát bérelnünk. Alkalmazottként pedig bármilyen egyéb ok (betegség, közlekedési akadályok) miatt akár otthonunkból is könnyedén elvégezhetjük napi feladatainkat.

Homeoffice - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Homeoffice

Bármilyen okból is döntünk úgy, hogy otthonunkban rendezünk be irodát, a következőkre érdemes odafigyelnünk!

  • Kell egy nyugodt hely! Ha van rá lehetőséged, akár egy egész szobát, ha nincs, akkor egy csendes sarkot válassz ki mindenképpen a munkavégzésed helyéül.

  • Rendezkedj be! Akár egy egész szoba, akár „csak” egy íróasztal jut Neked otthoni iroda gyanánt, arra törekedj, hogy kényelmes legyen. Sőt, akár még otthonos is lehet! Lehet személyesebb is, mint a munkahelyen, hiszen Te most tényleg otthon vagy.

  • Legyen menetrend! Míg a munkahelyedre beérve szinte azonnal minden a munkáról szól, addig otthon hajlamosabbak elkalandozni a gondolataid, tetteid munka alatt. Határozd el, hogy hiába vagy otthon, bizonyos ideig nem foglalkozol az otthon végezendő feladatokkal. A „Jajj, csak bedobok egy adag szennyest a mosógépbe!” mondatot felejtsd el!

  • Tarts szünetet! Persze, az sem jó, ha átesel a ló túloldalára, és a munkának szentelsz minden percet! Kell egy kis (áram)szünet! Az ebédszünetet ne hagyd ki, és néha-néha egy-egy kávészünet is belefér.

  • Rend a lelke mindennek! Tarts rendet a kis házi irodádban, munkaasztalodon! Ha lehet, ne keverd össze a személyes/otthoni holmikat a „munkahelyiekkel”.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...