2024.06.20. 15:41:17 5858 179

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.

Gyerekprogram Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekprogram Fotó:123rf.hu

A nagyszínpadon péntek délelőtt kezdődnek a koncertek a Kiflihajó produkciójával, délután a Kalimpa Színház mesekoncertje hallható, utána pedig Halász Judit hozza el legnépszerűbb dalait.

A három nap alatt a Hajógyári-szigeten fellép az Apacuka együttes, a Kiskalász zenekar, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. Látható lesz a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás a Csík Zenekar három tagja - Majorosi Marianna (énekes), Makó Péter (fúvós hangszerek) és Szabó Attila (húros hangszerek) - fellépésével.

A legifjabbakat babajátszóházzal várják, a különböző területek szakemberei mozgásfejlesztéssel, tanácsadással is segítik a szülőket. A sportos programok sora több újdonsággal, többek között a Gymnathlon programmal is bővült. A Generali Nagy Családi Kalandjáték egy hatállomásos játék, amelynek során a gyerekek találkozhatnak ügyességi, logikai és kreatív feladatokkal is, és megtanulhatnak jól segíteni. A játék végén a The Human Safety Net Adománybüfében lesz lehetőség egy jó ügyet támogatni - a cél egy nyári szülő-gyermek tábor megvalósítása a nehéz helyzetben lévő családok számára.

Az anyukákat hordozós fitnesz-program, a gyerekeket óriás ugrálóvár és akadálypálya is várja. A cserkésztáborban számháborút szerveznek, továbbá az érdeklődőket társas játszó sarok is várja játékmesterekkel.

A rendezvényen régi mesterségek is megelevenednek, a kézműves palotában pedig az alkotókedvűek találhatnak elfoglaltságokat. Az állatsimogatóban a vidék állataival találkozhatnak a látogatók. A Gyerek Paradicsomban a világ a környezetvédelem, fenntarthatóság körül forog, de a mézgyűjtés, vadonlesés, tereplépkedés mellett gasztrokalandok is várnak az érdeklődőkre.

A Karamella cirkuszvilágában bohóctréfák, bűvészmutatványok, zsonglőrtrükkök mulattatják a közönséget, többek között fellép Rolando Bűvészmester és Társa, és ha akad a gyerekek között önkéntes bohóctanonc, porondra is kerülhet. Szombaton és vasárnap a Rippel Brothers eszköztára teljesíti ki a cirkuszi mutatványokkal való ismerkedést.

A Budapest Mini játszóbuszban a főváros épületeit ábrázoló képeslapokat és könyveket lehet készíteni és egy 5 állomásos játék során értékes budapesti nyereményeket kaphatnak a gyerekek. A programsorozatról további információk a www.gyereksziget.hu oldalon érhetők el.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...