2024.08.12. 17:40:24 6661 202

Ragyogjon a fogsorod is! – Válassz hozzá megfelelő árnyalatú rúzst!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A megfelelő rúzs kiválasztása nemcsak a megjelenésünket dobhatja fel, hanem a mosolyunkat is kiemelheti – vagy éppen ellenkezőleg, kevésbé előnyös hatást is kelthet. Bizonyos rúzsárnyalatok ugyanis optikailag sárgábbnak mutathatják a fogainkat, úgyhogy nagyon nem mindegy, milyen színt kensz az ajkaidra!

Rúzsok | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsok | Fotó: 123rf.com

A rúzs színe és tónusa befolyásolhatja, milyennek tűnnek a fogaink: a melegebb, sárgás árnyalatok, például a narancssárga és a barnás vörösök hajlamosak hangsúlyozni a fogak sárgás árnyalatát. Ezzel szemben a hidegebb, kékes tónusú árnyalatok, mint a bogyós és a mélyvörös színek, optikailag fehérebbé varázsolhatják a fogakat. Ismerkedjünk meg azzal, hogyan választhatjuk ki a számunkra legelőnyösebb rúzsárnyalatot, hogy mosolyunk mindig a legszebb legyen!

-Magenta Kicsit melegebb árnyalat, de pont nem annyira, hogy ezt a fogaink bánnák!

-Egy finom cseresznye! Ugyan sötétebb szín, de azért érdemes beszerezni egyet, ha a pirosabb árnyalatot részesíted előnyben!

-Bírod a szedret? Az ajkaidon imádni fogod! Sötét, mégsem „húzza le” a fogsorod színét! -Fukszia Ez a szín azért is hangsúlyozza jól a fehér fogakat, illetve hívja fel kevésbé a figyelmet a sárga elszíneződésre, mert közelebb van a kékesebb, hidegebb árnyalatokhoz.

-Csodás eper az ajkaidon Hűvös szín, úgyhogy a lilás árnyalat jól kiemeli majd a fogaid ragyogását!

Forrás: brigitte.de/Melanie Wenzke

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...