2023.03.02. 12:10:00 7730 263

Rázd fel a barátnőket! Programok a tartós női barátságokért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári kerti partik és a teraszon való koktélozás ideje még jócskán odébb van, de nem kell bent ragadnunk a moziteremben, amíg barátnőinkkel a jobb időre várunk! Habár az élet számos olyan drámát tartogat, amin közösen is el lehet sajnálkozni, mi inkább törekedjünk arra, hogy minél több közös, vidám emléken alapuljon a társaság tagjainak kapcsolata.

Közös alkotás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös alkotás

A közös programok lehetnek egyszerűek, már-már hétköznapiak is, mivel ezek különlegességét úgyis az adja, hogy kikkel tudunk részt venni rajtuk. Ezekből az alkalmakból lesz több az évben, de évente két-háromszor azért találjunk ki rendhagyóbb programokat is!

Társasjáték est csak nőknek

A pasik által gyakran tartott poker-estekhez hasonlatosan alakítsunk ki saját hagyományt a játékos kikapcsolódásra:
Játszhattok a hagyományos társasjátékokkal vegyesen, de érdekes élmény lehet a kirakós ötletéhez visszanyúlni egy felnőtteknek szánt lego összerakásával is. (A gyűrűk urás kastély véleményem szerint igencsak jól néz ki kirakva.)
Ráérősebb délutánokon érkezhetnek pár órával előbb is a barátnők, hogy az esti nasit közösen készíthessétek el!

Csajos wellness program

Amikor a csobbanás a testi és lelki feltöltődésről szól! Semmi bikini bemutató az ellenkező nem számára, valamint a nem tökéletes idomokat sem kell takargatnunk barátnőink támogató körében.
Iktassunk be egy fél napot a közelgő hétvégék egyikén, amit szaunázással vagy sófürdős lebegéssel töltünk.
A legtöbb nagyvárosból ki sem kell mozdulnunk egy ilyen programért, míg ellenkező esetben egy kis kirándulással is egybe köthetjük a wellnesst.

Önismereti tréning

Az önfejlesztő és belső munkán alapuló tréningek önállóan elvégezve ugyancsak hasznosak lehetnek, de a legjobb barátnőnkkel kölcsönösen támogatva egymást, sokkal jelentőségteljesebb hatása lehet a folyamatnak: Az élményeinket és érzéseinket átbeszélve sokat mélyülhet a kapcsolat.

Kézműves programok

A közös hobbi összekovácsoló ereje nem újdonság, egyes barátságok pont ilyen körülmények között kötődnek. Nosztalgiából vagy új készségek elsajátítása és új élmények szerzése céljából is kiválaszthatunk egy régi-új kézműves tevékenységet a barátnőinkkel. A legkedveltebb tanfolyamok a kerámia, a tűzzománc, a makramé és az amigurumi, ám a főző- vagy varrótanfolyam is szórakoztató program lehet.

K, mint kirándulás

Kastélylátogatás - Ki ne szeretne akárcsak egy napra is várúrnő lenni? Magyarországon országszerte nagyon sok szép kastély és vár került felújításra, és ezek közül sok kínál önmagán az épületen kívül érdekes látnivalókat, pl. a kastélykertek is rejthetnek magukban meglepetéseket.
Kiállítás - Habár a tárlatokat inkább iskolai és randiprogramnak tartják, a barátnőink társaságában is ugyanolyan jó élmény - és későbbi beszédtéma - lehet a megtekintésük.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...