2019.05.10. 13:52:59 10379 291

Receptjátékunk 1.000.000 Ft nyereménynövelést ért! Gratulálunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Köszönjük a beküldött recepteket, játékotól függetlenül bármikor küldhettek nekünk szezonális finomságokat a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre. Gratulálunk a játék nyertesének, aki 1.000.000 Ft nyereménynöveléssel várhatja a júniusi sorsolást!

Húsvéti receptek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti receptek

Nagy gratuláció illeti Balogh Tibornét, akitől az alábbi fantasztikus receptet kaptuk a játék során: Vendégváró juhtúrós pogik

A nyereménynövelést már jóvá is írtuk a nyereményszámláján, és még egyszer szívből gratulálunk neki.

Az esély azonban, hogy Te is tovább növelhesd a június 5-i sorsoláson megnyerhető összeget még nem szűnt meg. Hiszen továbbra is számos lehetőséged van a nyereményszámládon található virtuális pénzösszeg növelésére.

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz ezen a soroláson és a következőkön is>>

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el, és tájékozódhatsz a részletekről>> De a PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal és életmód magazinnal csak nyerhetsz, hiszen nap mint nap szórakoztatni fogunk Téged!

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

Ha már csatlakoztál...

Ne felejtsd el beváltani a sorsjegyeket!

A leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy növeld nyerési esélyeid, ha beváltasz pár sorsjegyet.

Miről is van szó? A virtuális számládon látható nyereményösszegből vásárolhatsz sorsjegyeket. 1 db 70.000 Ft, amit levon a rendszer a nyereményedből, cserébe: ahány sorsjegyet beváltasz, annyiszor kerül bele a neved abba a bizonyos kalapba!

Erről a lehetőségről itt is olvashatsz.

Egy millió forintos nyereménynövelést nyerhetsz Facebook megosztással is!

Cikkeink megosztásával a nyereménysorsolás napján akár 1.000.000 Ft-tal is növelheted a megnyerhető összeget a nyereményszámládon! Használd a cikkek alatt található ikonokat vagy linket, miután beléptél a profiloddal! Ha ennek a megosztásnak köszönhetően egy ismerősöd regisztrál a játékba is, akkor cikkenként, akár 10.000 Ft-tal is növekedhet a virtuális nyereményalapod.

Partnereinkkel is játszhatsz, és ezzel még több előnyre tehetsz szert!

Nespresso kávéfőzőt, bőröndöt, okostelefont vagy akár konyhai robotgépet is nyerhetsz, ha idekattintasz>>

Ingyen Omega3 étrendkiegészítő próbacsomag igényelhető>>

Prémium JBL hangszóró, fejhallgató és hangrendszert nyerhetsz, ha itt lazulsz egy kicsit>>

Bárkivel előfordulhat, hogy kölcsönre van szüksége, ingyenes előzetes kalkuláció személyi kölcsönre>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...