2021.07.12. 10:48:36 7330 216

Rend a lelke mindennek! – „Szezonon” kívüli nagytakarítás az íróasztalon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha mi, felnőttek nem is tudjuk nyáron sem elhagyni az íróasztal „csábító” közegét, a gyerkőcök „munkapadja” ilyenkor „nyári álomra” szenderül. Ám ha déli forróságban inkább behúzódunk a házba, lakásba, és nincs mivel elütni az időt, uccu neki, rakjunk rendet az íróasztalokon!

Gyerekszoba íróasztallal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekszoba íróasztallal

Csupán néhány lépés, és a káosz megszűnik!

  • Szabadulj meg mindentől, ami felesleges! Ugye Nálad is itt-ott, vagy éppen mindenhol hever egy papírfecni, no, és persze rengeteg olyan apróság, vagy pont „nagyság”, amire már semmi szükséged? Vagyis kuka? Bármennyire „nemszeretem” feladat, bizony a szanálás az, amivel érdemes elkezdeni a rendrakást az íróasztal esetén is. Végy egy nagy levegőt és ugorj neki! Megéri!

  • A cél: átláthatóság! Valamilyen szisztéma szerint rendszerezd a megmaradt papírokat! Neked is jobb lesz, ha egy-egy holmiért, papírért nem kell felforgatnod az egész asztalt, hanem tudod, hova is kell nyúlni érte! Vagyis mindennek legyen meg a maga helye az íróasztalodon!

  • Még egyszer a rendszerezésről! Akár falra szerelhető, akár asztalra állítható, mindegy, de egy vagy inkább több jópofa rendszerezővel szintén sokat segítheted a mindennapi munkádat.

  • Rend van! Most jön a neheze! Elégedetten dőlsz hátra a székedben, hiszen pazar rend uralkodik az íróasztalodon, minden a helyén van, mindent elsőre megtalálsz. Maradjon is így! Próbáld meg megtartani a szépen kialakított rendet, rendszert. Ha kezdesz elkanászodni, gyorsan hozd helyre a dolgokat. Ha apróbb rendetlenség van az asztalon, könnyebb kijavítani. Nem érdemes megvárni, hogy újra eluralkodjon a káosz.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...