2021.03.28. 10:53:49 9757 283

Sikálom így is, úgy is! – Súrolószer házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem csak a tüzes vízből, hanem például takarítószerekből is jobb a házi. Tudjuk, mi van benne, összetevői jó esetben természetes anyagok, melyek nem károsak környezetünkre. Ha a bolti súrolószer helyett inkább magad kotyvasztanál, íme a tuti recept.

Házi súrolószer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi súrolószer

Szerezd be a tuti házi súrolószered hozzávalóit és indulhat a kotyvasztás (aztán meg a takarítás:-)):

  • folyékony mosószappan

  • néhány csepp citromlé

  • 2 evőkanál só

  • 2 evőkanál sütőpor

A sütőport, sót, citromlevet tedd egy flakonba, öntsd fel a szappannal, rázd össze és már kész is.

Ha beérnéd egyszerűbbel

Sikerült leégetned a pörköltet, vagy éppen az azt kísérő rizst? Esetleg a tejbedara ragaszkodott túlságosan a láboshoz? Keress egy szivacsot, konyhai rongyot, szórj rá egy kis sót és így dörzsöld át vele a „sérült”edényt.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...