2022.05.16. 10:43:20 8080 304

Szeresd a tojást! – 3 fontos okot adunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ehetjük rántottaként, vagy tükrösen, de lágyan, vagy éppen közepesen főzve is finom, és ami még fontosabb, egészséges. A tojás egy igazi csodaétel, tele mindenféle földi jóval, vitaminnal, ásványi anyaggal. Ha ez még nem lenne elég érv, íme, itt van még 3 igencsak fontos ok, miért kerüljön tojás minden nap a tányérodra.

A tökéletes tükörtojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A tökéletes tükörtojás

Töltsd fel a tojáskészleteket és egyél minden nap ebből a szuperélelmiszerből!

Egyél tojást, mert…

  • … egyszerűen egészséges! Ahogy már fentebb is írtuk, rengeteg vitamin, ásványi anyag, köztük cink és szelén is található benne, ami nagyon is pozitív hatással van szervezetünkre. Többek között erősíti, ellenállóbbá teszi immunrendszerünket. Természetesen a hatás fokozható, sőt, fokozandó egyéb élelmiszerek, mint zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, magvak, finom gyümölcsök együttes fogyasztásával is.

  • … sokáig eltelít! Ezzel megelőzheted a hirtelen rád törő farkaséhséget. Ez a tojás igencsak magas fehérjetartalmának köszönhető.

  • … izmos leszel tőle!:-) Szintén magas fehérjetartalmának köszönhető, hogy segíthet saját izmunk fejlődésében, növekedésében. Ennek oka, hogy a tojás esetében egy nagyon jól hasznosuló állati fehérjéről beszélünk.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...