2021.08.16. 10:59:15 8041 228

Szinte hihetetlen szépségtippek – Próbáld ki, ha mered:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ősidők óta mi, nők sok mindenre képesek vagyunk azért, hogy még szebbek, még kívánatosabbak legyünk. Vannak, akik nem rettennek meg az igazán extrém trükköktől sem, szinte mindent bevetnek a siker érdekében.

Szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség

Akad, aki akár a veszélyt is vállalja azért, hogy teljes pompájában tündököljön, míg mások maradnak a kevésbé veszélyes, ám kissé érdekes szépítkezési praktikáknál. Te kipróbálnád a lenti tippek valamelyikét?

Kifogyott a borotvahab?

Sebaj! Ha nem akarsz „csak” víz és borotva segítségével megszabadulni a kellemetlen szőrszálaktól, kenj egy kevés hajbalzsamot a szőrteleníteni kívánt területre és alkalmazd azt borotvahab gyanánt.

Besárgult körmök ellen

Végre eljutottál odáig, hogy tarts egy házi manikűrpartit? Első körben valószínűleg megszabadulsz a körmödön pompázó lakktól. Aztán szomorúan tapasztalod, hogy a körmeid bizony sárgás színben pompáznak. Ne keseredj el, elő a fehérítő fogkrémmel! Dörgöld át vele a körmeid, mosd le és jöhet az újabb szín.

Egy óriási lenövés keseríti meg az életed?

Fodrászhoz menni viszont nincs időd? Hát, akkor vesd be a jó öreg szempillaspirált. Válassz a hajszínedhez hasonlót árnyalatút és szaladj ár vele a töveken.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...