2020.05.03. 08:43:47 10303 294

Szívmelengető idézetek anyák napjára és egy csokor virág
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Cseresznyevirág és orgonaillatú a levegő, nem vitás, hogy ez május első vasárnapja. Ilyenkor mintha a természet is kicsit megünnepelné az édesanyákat. Kivirul, és a legjobb formáját hozza. Mi is szépen felöltözünk, fogjuk a kis virágcsokrunkat és meglepjük vele az egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - embert az életünkben. Ha nem találkozhatunk? Nos, akkor hívjuk fel és adjuk át neki a legszebb üzenetet, amit adhatunk: Szeretlek, anya! Vagy... küldjük el neki ezt a cikket.

Lila orgona - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lila orgona

Boldog anyák napját!

A következő sorokkal szeretnénk boldog anyák napját kívánni kedves olvasóinknak! Anyák, nagymamik, keresztmamik ez a ti napotok, teljen békében, szeretetben.

"Néztem anyut, ahogy megtesz mindent, és rájöttem, hogy soha nem leszek képes teljesen elszakítani magam tőle. Nem számít, mennyire vagyok erős vagy gyenge, anyu a részem, épp olyan fontos, mint a szívem. Soha nem leszek olyan erős, hogy meg tudnék lenni nélküle."

/Sarah Dessen/

Tulipán csokorTulipán csokor

"Anyámnak nem gyújtottam gyertyát. A fényt nem lehet megvilágítani."

/Szabó Magda/

"Az anyai szeretet kritikátlan, önzetlen és önfeláldozó, az anyai szeretet mindent megbocsát: a hisztizést, a könnyeket, a közömbösséget, a hálátlanságot vagy a kegyetlenséget is. Az anyai szeretet egy fekete lyuk, ami elnyeli a bírálatot, felment minden vád alól, megbocsátja az istenkáromlást, a lopást és a hazugságot, és még a leggonoszabb cselekedetet is olyasmivé változtatja, ami nem az ő hibája."

/Joanne Harris/

"Vannak dolgok, amikről kizárólag egy anyának lehet fogalma."

/Michelle Frances/

"Mindig elgondolkoztat, ha nőnap, ha anyák napja van, miért kell erről külön megemlékezni? Hiszen az lenne a természetes, ha minden nap gyereknap, nőnap, anyák, sőt apák napja lenne."

/Halász Judit/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...