2022.09.21. 09:25:00 4565 218

Szorul a nadrágszíj? Ezek a csillagjegyek viselik a legnehezebben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyugodt, ambiciózus és magabiztos emberek gyakran vágynak extravagáns életmódra. Ők természetesen szorgalmasok is, hiszen megértették, hogy a vágyott gazdasághoz nem árt keményen dolgozni. Az asztrológia 12 csillagjegye közül melyek azok, amelyek jobban ragaszkodnak a fényűzéshez?

Tudatos spórolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tudatos spórolás

Az asztrológusok öt csillagjegyet szoktak emlegetni, ha a luxus szeretete és az élet „finom” dolgai kerülnek szóba. A te csillagjegyed vajon köztük van? Rád is igaz, hogy nehezebben mondasz le a megszokott életminőséghez tartozó dolgokról?

Bika

Ők azok, akik ódzkodnak az olcsó (hatású) dolgoktól, és kitartó munka árán, de magas színvonalú életet kívánnak biztosítani nem csupán maguknak, de a szeretteik számára is. A szép és gazdag élet nem opció náluk, hanem az egyetlen út.

Ikrek

A kockázatokat is szívesen vállaló csillagjegy képviselői a drága tárgyak és a boldogság között gyakran húznak egyenlőségjelet. Habár elég válogatósnak számítanak, ha luxuscikkről vagy szórakozásról van szó, mélyen – és szó nélkül - a zsebükbe nyúlnak.

Oroszlán

Adni és kapni. Persze az utóbbiból csak olyat, ami megfelel az Oroszlán jegy szülöttjei kényes (és sokszor drága) ízlésének. Mivel lehet őket elbűvölni? Bármi exkluzívval, és ők is igyekszenek hasonló módon lenyűgözni a környezetüket.

Nyilas

A nyughatatlan Nyilasok szívük szerint állandóan úton lennének, de inkább az all-inclusive, egzotikus tájakon való kikapcsolódás áll hozzájuk közelebb. Érzik, hogy talán nem kellene ennyi pénzt áldozni drága éttermekre és szállodákra, mégsem tudnak lemondani ezekről.

Bak

Erről a földhözragadtnak kikiáltott jegyről köztudott, hogy egyben az egyik leginkább összpontosítani tudónak is számít. Általában hosszasabb mérlegelés után vásárolják meg a drágább termékeket, és vigyáznak arra, hogy ezek illeszkedjenek az aktuális életstílusukba. Habár szeretik a minőségi dolgokat, talán ők azok, akik leginkább belátással vannak, ha anyagi lehetőségeik korlátozottak.

Forrás: www.womansera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.