2022.07.25. 17:57:33 7571 238

Tartsd tisztán a smink-szivacsod – 2+1 trükk a maximális higiéniáért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy a sminkünk mindig makulátlan legyen, az alapozót sikerüljön a legjobban felvinni a bőrünkre és lehetőleg ne díszítsék pattanások a bőrünket a benne megbúvó bacik miatt, ezért érdemes sminkeléshez használt szivacsot rendszeresen tisztítani. De mégis hogyan? Na, most figyelj!

Finom smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom smink

Azt amúgy tudtad, hogy a sminkeléshez használt kis szivacsot is érdemes háromhavonta cserélned? Illetve, ez alatt a 3 hónap alatt is érdemes olyan gyakran tisztítanod, amilyen gyakran csak lehet. Így könnyebben megelőzheted a fentebb már írt bőrproblémák kialakulását.

Hogy maximális legyen a szivacsod tisztasága, íme, 3 pofonegyszerű trükk:

A legegyszerűbb: szappan és víz

A szivacskát alaposan dörgöld át szappannal, vagy tusfürdővel, majd alaposan öblítsd ki langyos vízzel. Ezek után hagyd megszáradni.

Ha bírja a forróságot

Ha azt szeretnéd, hogy a baktériumok biztosan elpusztuljanak a kis szivacsból, öntsd le forró vízzel. Vagy éppen helyezd néhány percre egy forró vízzel teli edénybe.

Vesd be a mikrohullámokat is!

Tedd a szivacsot némi szappannal/tusfürdővel kevert vízzel teli tálkába, ami aztán mehet a mikróba, nagyjából 60 másodpercre. Hagyd kihűlni a vizet a szivaccsal együtt, majd vedd ki a szivacsot, hogy minél előbb száradjon meg.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...